Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει 20 χρόνια μετά τον θάνατό της…

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

bougiouklaki_787559310
20 χρόνια μετά τον θάνατό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο αδερφός της ηθοποιού, Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στην εφημερίδα “Freddo” ότι ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βιουγιουκλάκη ζήτησε από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι.
Στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο.
«Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη» σημειώνει ο Τάκης Βιουγιουκλάκης.
Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».
Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει 20 χρόνια μετά τον θάνατό της…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει 20 χρόνια μετά τον θάνατό της… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet