Πάθαμε σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα παντρευτεί την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

white-wedding-890x395_c
«Αφού δεν έχει
εκείνη πρόβλημα, θα έχω εγώ;»
Ο λόγος για τον Γιάννη Καπετάνιο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού και μίλησε για τον έρωτα του με την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.
Αποκαλύπτει μάλιστα πως ετοιμάζεται για γάμο!
Πώς έγινε η γνωριμία σας; «Στο καμαρίνι μου στο θέατρο, μια εβδομάδα πριν τελειώσουμε τις παραστάσεις ήρθε να με δει στο θέατρο με ένα φίλο της, πέρυσι, μιλήσαμε λίγο, ο θίασος έφυγε περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Κύπρο. Μόλις επέστρεψα, βγήκαμε, τα είπαμε… Εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι σε όλα άριστη και μπουμπούκι, μικρή σε ηλικία.»
Πόσων ετών είναι η σύντροφος σου; «Είναι 34 ετών, έχουμε 24 χρόνια διαφορά, αλλά αφού δεν έχει εκείνη πρόβλημα, θα έχω εγώ;
Σκέφτεσαι να κάνεις γάμο; «Με μαλώνει ο παπα- Σωτήρης, ο αδελφός μου, γιατί πρέπει να ευλογηθεί η σχέση μας, κάποια στιγμή, δεν πρέπει; Μέσα στο χρόνο είναι πιθανό να παντρευτώ. Άμα έρθει και ένα μωρό, δεν θα πούμε όχι, αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν θα κ..ώσουμε.»
Πάθαμε σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα παντρευτεί την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφό του (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πάθαμε σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα παντρευτεί την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφό του (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet