Ολγα Κεφαλογιάννη: Η μόνη πολιτικός που δεν ντρέπεται για το σεξ απίλ της

Σάββατο, Ιουλίου 16, 2016

Eurokinissi
Είναι σέξι, το ξέρει, και δεν ντρέπεται. Δεν το καμουφλάρει, δεν καταπιέζεται, δεν υποδύεται ότι δεν είναι σέξι. Δεν το έκανε ούτε καν όταν ήταν υπουργός. Ο λόγος για την ωραία της Βουλής, Ολγα Κεφαλογιάννη. 
Αν ρωτήσεις 10 άνδρες ποια είναι η ωραιότερη βουλευτίνα θα σου απαντήσουν και οι 10 η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ομορφες γυναίκες στη Βουλή υπάρχουν και άλλες, ωστόσο, αυτό που κάνει την βουλευτίνα της ΝΔ να ξεχωρίζει, είναι, πέρα από την ομορφιά της, το σεξ απίλ της. Ενας αέρας που κουβαλά και αποπνέει στο πέρασμά της. Με απόλυτη φυσικότητα, χωρίς να δίδεται καθόλου η αίσθηση ότι προσπαθεί για να το πετύχει. 
Μελαχρινή, με καμπύλες, όμορφο και ευγενικό πρόσωπο, χάρη στις κινήσεις της, άψογο πάντα ντύσιμο σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας, αλλά... τόσο όσο, ώστε και να την κολακεύει και να μην φαίνεται εξωπραγματικό, να μην αποκλίνει πολύ από το μέσο όρο. Και αυτό για να επιτευχθεί θέλει τέχνη, που προφανέστατα την κατέχει η κυρία Κεφαλογιάννη. 
Με ιδιαίτερη προτίμηση στο άσπρο και στο μαύρο και σε γραμμές που κολακεύουν το κορμί της και αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία, η Ολγα Κεφαλογιάννη τα τελευταία χρόνια, τόσο ως βουλευτής, όσο και ως υπουργός στο παρελθόν έχει κάνει κάποιες... θρυλικές εμφανίσεις. 
Οπως οι παρακάτω:
 
Με ξεχωριστό αέρα και σε Μαξίμου (επί πρωθυπουργίας Σαμαρά), κόμμα και κομματικές εκδηλώσεις: 
Φωτογραφίες: Εurokinissi/Sooc
Ολγα Κεφαλογιάννη: Η μόνη πολιτικός που δεν ντρέπεται για το σεξ απίλ της
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ολγα Κεφαλογιάννη: Η μόνη πολιτικός που δεν ντρέπεται για το σεξ απίλ της | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet