ΣΟΚ Πέθανε ξαφνικά γνωστός επιχειρηματίας–Έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στην δουλειά-ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

Πέθανε ξαφνικά γνωστός επιχειρηματίας–Έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στην δουλειά-ΦΩΤΟΈνας από τους πιο γνωστούς ποτοποιούς της Λέσβου, ο Γιώργος Σπέντζας, της ποτοποιίας «Ούζο VETO Γ. ΣΠΕΝΤΖΑΣ Ε.Ε.», έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 60 ετών.

spentzas-giorgos.jpg
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvosnews.gr,  ο Γιώργος Σπέντζας νοσηλευόταν από το απόγευμα του Σαββάτου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, μετά από βαρύ εγκεφαλικό το οποίο υπέστη στο αποστακτήριο της επιχείρησής του στο λιμάνι.
Ο Γιώργος Σπέντζας ήταν η τρίτη γένια της ποτοποιίας VETO.  Το μεράκι του, οι εμμονές του στην ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και προπάντων το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για την εξέλιξη των προϊόντων της ποτοποιίας. Το 2004 πέτυχε την έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του Ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες. Ενώ το 2014 δημιούργησε ένα γνήσιο premium Ούζο 100% εξ αποστάξεως, ολοκληρώνοντας την σειρά των προϊόντων με την ονομασία Ούζο «SPENTZA», για όσους αναζητούν πιο σπάνιες γεύσεις.
Όλα αυτά τα χρόνια, η αποσταγματοποιία του Γιώργου Σπέντζα συνδύασε στην παραγωγή των προϊόντων τις σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.
Ο ξαφνικός χαμός του επιχειρηματία βύθισε στο πένθος συγγενείς, συνεργάτες και φίλους και συγκλόνισε το νησί.
ΣΟΚ Πέθανε ξαφνικά γνωστός επιχειρηματίας–Έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στην δουλειά-ΦΩΤΟ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΣΟΚ Πέθανε ξαφνικά γνωστός επιχειρηματίας–Έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στην δουλειά-ΦΩΤΟ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet