Φαίη Σκορδά: Συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της!

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

Φαίη Σκορδά: Συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της!

Τις μπαταρίες της για το χειμώνα “γεμίζει” η Φαίη Σκορδά και απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής γαλήνης με τα αγόρια της. Ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης της, άλλωστε, μονοπωλούν το καλοκαίρι της...

Η γνωστή παρουσιάστρια που από τη νέα σεζόν ετοιμάζεται για αλλαγές στην πρωινή ζώνη, ξεκίνησε τις διακοπές της με τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά τους από την όμορφη Τήνο και τώρα κατευθύνθηκε προς τα βόρεια. 


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη θα περάσει λίγες μέρες του καλοκαιριού με τους γονείς της και παππούδες των αγοριών στο Κιλκίς. 

Η μητέρα της, άλλωστε, την περιμένει πώς και πώς και είχε ήδη φτιάξει την αυλή του σπιτιού, διαμορφώνοντάς την σε mini παιδική χαρά για τα εγγόνια της. 

Μετά και την περιπέτεια που είχε ο πατέρας της Φαίης πριν λίγες εβδομάδες, η παρουσιάστρια ανυπομονούσε να βρεθεί για λίγο με τους γονείς της στο πατρικό της σπίτι και να διασκεδάσει με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η πρώτη φωτογραφία, μάλιστα, από το σπίτι της, ανέβηκε στο προφίλ της στο Instagram και η Φαίη όπως φαίνεται καθημερινά τα παιχνίδια με τα παιδιά της...

Οι βόλτες και τα παιχνίδια με τα παιδιά της:Φαίη Σκορδά: Συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Φαίη Σκορδά: Συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet