Τι να μην χρησιμοποιήσετε ΠΟΤΕ σε ένα ξενοδοχείο!

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016Η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και το καλοκαίρι αποτελεί την εποχή που γεμίζουν τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Κάνοντας τον προγραμματισμό των διακοπών φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν το ιδανικό ξενοδοχείο έχουν ως βασικό κριτήριο εκτός από την τιμή του, την καθαριότητά του καθώς κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με ένα βρώμικο δωμάτιο ή ένα ελλιπώς καθαρισμένο μπάνιο. 


Αρκετοί είναι εκείνοι μάλιστα που σε κάποιες περιπτώσεις είτε επιλέγουν ξενοδοχεία είτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, παίρνουν μαζί τους τις δικές τους πετσέτες ή και μαξιλαροθήκες.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα δεν είναι τα λευκά είδη το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα πρέπει να αποφεύγεται από τους παραθεριστές. 


Η έρευνα που παρουσίασε το ABC news μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, τα γυάλινα ποτήρια είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. 


Η έρευνα για τα ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Αμερικής, όπου και οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως τα ποτήρια μέσα στα δωμάτια δεν άλλαζαν τόσο συχνά. 

Για παράδειγμα αν τα ποτήρια δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από τους προηγούμενους πελάτες τότε το προσωπικό δεν τα είχε αντικαταστήσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν σκόνη και άλλους μικροοργανισμούς.

Πηγη tromaktiko
Τι να μην χρησιμοποιήσετε ΠΟΤΕ σε ένα ξενοδοχείο!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τι να μην χρησιμοποιήσετε ΠΟΤΕ σε ένα ξενοδοχείο! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet