Στο κυνήγι της χαμένης λίμπιντο

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Στο κυνήγι της χαμένης λίμπιντο
Μπορεί να λατρεύεις το άλλο σου μισό και να παραμένει ο διακαής πόθος σου, αλλά να τα βράδια σου να παραείναι ήσυχα –αντί για... καυτά κι ανήσυχα. Αν νιώθεις ότι η διάθεσή σου για σεξ είναι πεσμένη, διάβασε παρακάτω για να μάθεις πού οφείλεται και τι μπορεί να κάνεις για να την... ξαναβρεις στο κρεβάτι.

Κατ’αρχάς να σε ενημερώσουμε ότι η μειωμένη λίμπιντο είναι τόσο κοινό θέμα όσο και περίπλοκο. Έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί του Κέντρου Ολιστικής Ιατρικής της Αριζόνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους τελευταίους, οι ορμόνες σου μπορούν να... σπείρουν τον όλεθρο με πολλούς τρόπους. Τα αντισυλληπτικά χάπια μειώνουν την τεστοστερόνη, επομένως αποδυναμώνουν τη σεξουαλική επιθυμία σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν λαμβάνονται.

Κι αν έχεις περάσει τα δεύτερα –άντα, προειδοποιούν ότι με τον ίδιο τρόπο σε επηρεάζουν και οι ορμονικές διακυμάνσεις, που αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της περιεμμηνόπαυσης.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν ταιριάζουν στη δική σου περίπτωση, τότε πρέπει να ψάξεις το πρόβλημα στον πιο κοινό εχθρό της σεξουαλικής σου ζωής: το στρες.
Το καλό είναι πως υπάρχουν καταπληκτικά φυσικά αφροδισιακά, που μπορούν να σε βοηθήσουν. 

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί του Κέντρου Ολιστικής Ιατρικής της Αριζόνας προτείνουν τρία συγκεκριμένα, ξεκινώντας με το σαταβάρι, που ανήκει στην ίδια οικογένεια με το σπαράγγι. Αν και η αρχική του χρήση είναι για την καταπολέμηση των εξάψεων, ενισχύει τη λίμπιντο και τη γονιμότητα. Ένα άλλο είναι το μάκα, που θεωρείται φυτό του πάθους στη χώρα προέλευσής του, το Περού. Και τέλος, η δαμιάνα, ένα ακόμη φυσικό αφροδισιακό βότανο. 

Οι ειδικοί σε παροτρύνουν να καταναλώνεις περίπου 30 g μετά το δείπνο, για να ενισχύσεις την ερωτική σου επιθυμία.

Πηγή:allyou.gr
Στο κυνήγι της χαμένης λίμπιντο
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Στο κυνήγι της χαμένης λίμπιντο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet