Έλληνας ηθοποιός πέταξε την Μενεγάκη από τον θρόνο της! Δείτε τι έγινε…

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για μενεγακη
Τον Ιούνιο που μας πέρασε, σας είχαμε γράψει πως η Ελένη Μενεγάκη, κατάφερε γι’ άλλη μια φορά να «αναδειχθεί» βασίλισσα! Ο τίτλος, δεν είχε να κάνει με την τηλεοπτική της παρουσία, αλλά με την δραστηριότητα της στα social media. Η παρουσιάστρια, κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της εγχώριας showbiz, με τους πιο πολλούς followers στο Instagram. Συγκεκριμένα, τότε, είχε 433 χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους, ενώ σήμερα ανέρχονται στις 457 χιλιάδες.
Το «στέμμα» όμως, όπως όλα δείχνουν πάει αλλού και πια θα έχουμε βασιλιά! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να «εκθρονίσει» την ωραία Ελένη.
Ο λόγος, για τον Ανδρέα Γεωργίου! Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» κατάφερε το ακατόρθωτο, καθώς με βάση τον πληθυσμό μας σπάνια βλέπουμε τέτοια νούμερα στα social media. Οι διαδικτυακοί του φίλοι στο Instagram, τα άτομα που τον ακολουθούν δηλαδή, είναι ένα εκατομμύριο. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες αυξάνονταν με γοργούς ρυθμούς.
Αδιαμφισβήτητα, σημαντικό ρόλο θα έπαιξε και το γεγονός ότι, η σειρά «Μπρούσκο» προβάλλεται και σε άλλες χώρες.
Ο ίδιος, όταν το αντιλήφθηκε θέλησε να ευχαριστήσει τους followers του με  μια όμορφη εικόνα και ένα τρυφερό μήνυμα.


peoplegreece
Έλληνας ηθοποιός πέταξε την Μενεγάκη από τον θρόνο της! Δείτε τι έγινε…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έλληνας ηθοποιός πέταξε την Μενεγάκη από τον θρόνο της! Δείτε τι έγινε… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet