Για γέλια και για κλάματα! Διαρρήκτης ανέβηκε να κλέψει σπίτι στην Πάτρα και …ΕΠΕΣΕ από το μπαλκόνι!

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

mpalkoni
Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την απόπειρά του να εισβάλει σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας της Πάτρας ένας νεαρός με ικανότητες ακροβάτη. Μόλις αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη και αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο κενό!
Ο επίδοξος διαρρήκτης έπεσε στο δρόμο και τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», αλλά και την Αστυνομία οι άνδρες της οποίας θα τον φρουρούν για όσο διάστημα παραμένει για νοσηλεία και στη συνέχεια θα τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενο για απόπειρα κλοπής.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν σε όλη την Πάτρα για να εντοπίσουν ένα νεαρό που προσποιήθηκε τον πελάτη σε ένα μανάβικο και, όταν είδε τους ιδιοκτήτες απασχολημένους, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και έγινε… λαγός! Οι αστυνομικοί έχουν την περιγραφή του δράστη και βάσει αυτής τον αναζητούν.
Για γέλια και για κλάματα! Διαρρήκτης ανέβηκε να κλέψει σπίτι στην Πάτρα και …ΕΠΕΣΕ από το μπαλκόνι!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Για γέλια και για κλάματα! Διαρρήκτης ανέβηκε να κλέψει σπίτι στην Πάτρα και …ΕΠΕΣΕ από το μπαλκόνι! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet