Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συμφώνησε να παίρνει από το Έψιλον! θα πάθετε !!!!

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συμφώνησε να παίρνει από το Έψιλον!
Της Αγγελικής Στόγια

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει την Κατερίνα Καινούργιου σε νέα τηλεοπτική στέγη και σε νέα ζώνη. Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha έδωσε τα χέρια με το κανάλι Έψιλον και από την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του καναλιού (7-10). 

Η Χριστίνα Λαμπίρη λοιπόν, αποτελεί παρελθόν από το πρωί και μετακομίζει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη μεσημεριανή ζώνη που της πάει πολύ και την ξέρει όσο καμία!

Βεβαίως σημαντικό ρόλο στο να πάρει η Κατερίνα την απόφαση να συμφωνήσει με το Έψιλον δεν έπαιξε μόνο το concept της εκπομπής που της πρότειναν να παρουσιάζει αλλά και τα χρήματα! 

Οι ψίθυροι που δίνουν και παίρνουν στους διαδρόμους του «Ε», αναφέρουν ότι ο μηνιαίος της μισθός ανέρχεται στα 12.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά παχυλό στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε, και αν και εφόσον ισχύουν οι φήμες, σίγουρα πρόκειται για ένα χρυσό» deal για την παρουσιάστρια.
Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συμφώνησε να παίρνει από το Έψιλον! θα πάθετε !!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συμφώνησε να παίρνει από το Έψιλον! θα πάθετε !!!! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet