Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο: Το προσκύνημα στην εκκλησία και η απρόοπτη συνάντηση Όλες οι λεπτομέρειες

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για menegaki
Αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να καθυστερήσει ούτε λεπτό τις διακοπές της, αφού όπως ανέφερε και στον αέρα της εκπομπής, τις περίμενε με ανυπομονησία.
Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να λατρεύει να γνωρίζει καινούρια μέρη, όμως η μεγάλη της αγάπη είναι η Άνδρος. Κάθε καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη αφιερώνει τη μεγαλύτερη περίοδο των διακοπών της στο νησί που λατρεύει, μαζί με τον σύντροφο και τα τέσσερα παιδιά της.
Εκτός από επιτυχημένη παρουσιάστρια και στοργική μανούλα, η Ελένη Μενεγάκη είναι και ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Κατά τη διάρκεια λοιπόν των διακοπών της, επισκέπτεται τους Ιερούς Ναούς του νησιού για να προσκυνήσει και να προσευχηθεί.
Σε μία από αυτές τις επισκέψεις συνάντησε και τον Πατέρα Μανώλη Λιαπάκη, Ιερέα στο Σινετί της Άνδρου. Η επίσκεψη της παρουσιάστριας στο Ναό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον κρητικής καταγωγής Ιερέα ο οποίος ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Άνδρο.
Στην παραπάνω φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη με τον Πατήρ Μανώλη στον ιερό χώρο του Ναού.

Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο: Το προσκύνημα στην εκκλησία και η απρόοπτη συνάντηση

http://www.fthis.gr/
Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο: Το προσκύνημα στην εκκλησία και η απρόοπτη συνάντηση Όλες οι λεπτομέρειες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο: Το προσκύνημα στην εκκλησία και η απρόοπτη συνάντηση Όλες οι λεπτομέρειες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet