ΦΩΤΟ που προκαλούν οργή… “Έγδυσαν” τον Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο – Το ξέσπασμά του

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβαλας λακης
Κάποτε γνώρισε… δόξα
και μεγαλεία, τώρα λεηλατημένη και παρατημένη στο έλεος του καθενός. Η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Φτελιά της Μυκόνου, η οποία στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει Έλληνες επωνύμους αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του τζετ σετ, σήμερα έχει χάσει όλη την περασμένη αίγλη της ενώ οι λέξεις που ίσως χρησιμοποιήσει κανείς για να την περιγράψει κανείς κάθε άλλο παρά κολακευτικές είναι.
Μετά τις οικονομικές περιπέτειες και τη φυλάκιση για χρέη του γνωστού επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, η συγκεκριμένη βίλα έπεσε θύμα πλιατσικολόγων οι οποίοι – όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα – κυριολεκτικά «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν μπροστά τους.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν αφήσει ούτε τα πόμολα από τις πόρτες και τα παράθυρα! Ο Λάκης Γαβαλάς, προ καιρού, είχε κάνει δηλώσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η βίλα και είχε τονίσει ότι «Οι αλλοδαποί μπαίνουν στα σπίτια, τα ξεγυμνώνουν και δεν τους πιάνουν, γιατί δεν τους συμφέρει»
“ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ”
Μετά από 5 χρόνια γεμάτα περιπέτειες ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στον επιχειρηματικό χώρο. Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που συνελήφθη (όχι μια φορά), φυλακίστηκε και έφθασε στο μηδέν, παίρνει πίσω το κατάστημά της οδού Βουκουρεστίου 33 και δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει και ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει αυτή τη φορά.
“Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου, που τα… τρώνε τα ποντίκια” αποκαλύπτει στην Freddo πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς που έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει επιχειρηματικά και να δραστηριοποιηθεί και πάλι στο χώρο της μόδας.
“Έχοντας στα χέρια τις εγκαταστάσεις μου, όπου κατοικούν ποντίκια μέσα στη βρωμιά και τη λεηλασία, εγώ ο πρώην φυλακιμένος, με τις εκκρεμείς υποθέσεις, ξαναεπιχειρώ να γίνω τηλεπερσόνα, καθηγητής σε σχολή μόδας, να επαναλειτουργήσω το κατάστημα της Βουκουρεστίου, την επέκταση της φίρμας LAK σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε e-shop” λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: “Θα απειλήσω με αυτοθυσία όποιον με εμποδίσει σε αυτό το έργο μου μιας και εδώ και πέντε χρόνια τους προσφέρω ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω, ώστε να πάψουν να με καταδικάζουν ανώφελα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει”.
Τέλος, ο Λάκης αναφέρει: “Τολμώ να ξανασυστηθώ. Είμαι ο Λάκης Γαβαλάς, εξιλαστήριο θύμα μιας κοινωνίας”.
1patra
1patra2ce_56
ΦΩΤΟ που προκαλούν οργή… “Έγδυσαν” τον Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο – Το ξέσπασμά του
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΦΩΤΟ που προκαλούν οργή… “Έγδυσαν” τον Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο – Το ξέσπασμά του | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet