Το τοστ με τυρί έχει σχέση με το σεξ

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

Το τοστ με τυρί έχει σχέση με το σεξ
Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο προσωπικών γνωριμιών Skout, οι λάτρεις ενός συγκεκριμένου σνακ, του γνωστού σε όλους μας τοστ με τυρί, έχουν αυξημένη λίμπιντο και είναι καλύτεροι άνθρωποι.

Όπως φαίνεται, οι γευστικές μας προτιμήσεις συνδέονται με άλλα «βαθύτερα» ένστικτα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ιστότοπος, που ρώτησε 4.600 ανθρώπους δύο «φλέγοντα» ερωτήματα: Αν τους αρέσει το τοστ με τυρί και πόσο συχνά κάνουν σεξ.

Το 32% των ερωτηθέντων που δήλωσαν φαν του τοστ είπαν ότι κάνουν έρωτα τουλάχιστον έξι φορές την εβδομάδα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε αυτούς που απεχθάνονται το συγκεκριμένο σνακ φτάνει μόλις το 27%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, η αγάπη ενός ανθρώπου για το τοστ τον κάνει επίσης πιο γενναιόδωρο, ανοιχτόμυαλο και συμπονετικό συγκριτικά με όσους δεν αγαπούν τις γεύσεις αυτού του είδους.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακούσετε κάποιον να παραγγέλνει τοστάκι στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας, ρίξτε του/της μία πιο προσεκτική ματιά. Ίσως αξίζει τον κόπο να τους γνωρίσετε!
Το τοστ με τυρί έχει σχέση με το σεξ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το τοστ με τυρί έχει σχέση με το σεξ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet