Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στη φυλακή

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

giorgos-mavridis-people-140-2
Οι ευαισθησίες του και η ανάγκη να προσφέρει βοήθεια τον έχει κάνει πολλές φορές να επισκεφτεί ηλικιωμένους αλλά και ιατρικά κέντρα της Action Aid.
Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη που αυτή τη φορά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso βρέθηκε στο Ειδικό κατάστημα Κράτησης Κασσαβέτειας κοντά στον Αλμυρό Βόλου προκειμένου να μιλήσει με τους ανηλίκους που φιλοξενούνται εκεί. Ο tattoo artist συναντήθηκε μαζί τους στα πλαίσια μιας σειράς δραστηριοτήτων που στόχο έχει την κοινωνική επανένταξη των παιδιών.
Ο παρουσιαστής του World Party μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους, τις εμπειρίες του και τις ιστορίες από τα ταξίδια του. Δεδομένου ότι στο σωφρονιστικό ίδρυμα κρατούνται 20 ανήλικοι διάφορων εθνικοτήτων, στόχος της συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση των παιδιών για τις κουλτούρες διαφορετικών πολιτισμών.
Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έδειξαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος στη ζωή του. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Γιώργος Μαυρίδης παρευρέθηκε και σε εκδήλωση των Λυκείων Αλμυρού.
 
Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στη φυλακή
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στη φυλακή | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet