Τι επιδόσεις έχει στο κρεβάτι ο καθένας ανάλογα με το ζώδιό του;

Σάββατο, Ιουλίου 16, 2016

Τι επιδόσεις έχει στο κρεβάτι ο καθένας ανάλογα με το ζώδιό του;
Το σεξ είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες σε μια σχέση και γενικότερα μέσα στην ζωή μας. Εάν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο και θες να μάθεις αν είναι καλός στο κρεβάτι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις τι ζώδιο είναι. Να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσει αφού όλα τα κοριτσάκια ασχολούνται με ζώδια. Αφού λοιπόν σου πει τι ζώδιο είναι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές. Να είσαι σίγουρη ότι όλες οι απορίες σου θα λυθούν.
Κριός: Ένα ζώδιο με ισχυρή προσωπικότητα που του αρέσει πάντα να έχει τον έλεγχο και στο σ*κς αλλά και στις σχέσεις του.  Ένας Κριός σίγουρα θα σε κερδίσει από το πρώτο φιλί που θα σου δώσει. Είναι πολύ καλός εραστής και η βραδιά μαζί του θα σου μείνει αξέχαστη.  Κάθε ζώδιο, όμως, έχει και τα αρνητικά του. Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ανυπόμονα ζώδια και φυσικά πάρα πολύ εγωιστής. Οπότε αυτό που σου προτείνουμε, εάν είσαι πονηρή, είναι αρχικά να πας με τα νερά του γιατί το σ*κς είναι τόσο καλό μαζί του που όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μείνεις αξέχαστη σε έναν Κριό είναι να του δείξεις ότι είσαι και εσύ τόσο δυναμική όσο εκείνος στο κρεβάτι. Ένας Κριός ποτέ δεν ενθουσιάζεται και δεν ερωτεύεται μια γυναίκα τόσο απλά. Και μην ξεχνάς την ώρα του σ*κς να του κάνεις πάντα φιλοφρονήσεις. Οι επιδόσεις του θα γίνονται όλο και καλύτερες…

Ταύρος: Ο Ταύρος έχει φοβερές σ*κς ουαλικές ικανότητες. Αν μας ρωτούσες ποιο ζώδιο είναι ο καλύτερος εραστής τότε θα μπορούσαμε με ευκολία να σου πούμε ότι είναι ο Ταύρος. Η όρεξη που έχει για σ*κς είναι ανεξάντλητη. Ο Ταύρος ό,τι θέλει το λέει με την γλώσσα του σώματος. Για τους Ταύρους το καλό σ*κς είναι σαν το καλό και ποιοτικό φαγητό. Οπότε σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο για να το απολαύσεις. Για να αποπλανήσεις έναν Ταύρο και φυσικά να του μείνεις αξέχαστη μπορείς να του κάνεις διάφορα «δώρα» στο κρεβάτι που σίγουρα αρέσουν σε όλους τους άντρες. Φρόντισε πριν από το ραντεβού σας να έχεις βάλει μια αρωματική κρέμα σώματος και να μασήσεις φρέσκια μέντα. Τα όμορφα αρώματα στο σώμα αλλά και στο στόμα μιας γυναίκας ξετρελαίνουν πάντα όλα τα Ταυράκια.
Δίδυμοι: Αν προτιμάς έναν έξυπνο άντρα τότε αυτός είναι σίγουρα ένας Δίδυμος. Για να γοητεύσεις έναν Δίδυμο τότε  θα πρέπει να είσαι έξυπνη και πνευματώδης. Να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να σε κάνει να τον ερωτευτείς με ένα μόνο άγγιγμά του. Ο τρόπος ο οποίος θα σε φλερτάρει θα είναι πραγματικά μαγικός. Δεν θα βαρεθείς  ποτέ μαζί του αφού θα βρίσκει συνεχώς καινούργια πράγματα για να δοκιμάσετε πάνω στο σ*κς . Προσοχή όμως γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να σε κάνει να μη βαριέσαι, αλλά να μη βαριέται και αυτός. Το ζώδιο του αγαπημένου σου βαριέται πάρα πολύ εύκολα σε μια σχέση. Προσπάθησε να κάνεις διαφορετικά πράγματα μαζί του και να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Έτσι θα κρατήσει το ενδιαφέρον του για εσένα όπως στην αρχή. Προσπάθησε να λες συχνά κολακευτικά λόγια στον αγαπημένο σου γιατί είναι σίγουρα κάτι που του αρέσει πάρα πολύ. Και φυσικά μην ξεχνάς ότι οι Δίδυμοι λατρεύουν τα παιχνίδια μυαλού στο σ*κς .
Καρκίνος: Ένα ζώδιο συναισθηματικό και σίγουρα πάρα πολύ ευαίσθητο. Ένας Καρκίνος χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό και το one night stand είναι κάτι που δεν του αρέσει πολύ. Ο Καρκίνος λατρεύει να κάνει έρωτα με συναίσθημα και αγάπη. Θα αισθανθείς πολύ όμορφα μαζί του και θα εισπράξεις αρκετή φροντίδα πριν και μετά το σ*κς . Θα σε έχει σαν βασίλισσα, κάτι που λίγοι άντρες το κάνουν. Προσοχή όμως, ένας Καρκίνος μπορεί να σου δώσει τα πάντα αλλά εάν τον προδώσεις μπορεί να γίνει πάρα πολύ εκδικητικός. Όταν πληγώνονται βγαίνει από μέσα τους μια σκληρότητα που σχεδόν ποτέ δεν εξωτερικεύεται εκτός εάν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος. Κανείς δεν θέλει να νιώσει την οργή ενός πληγωμένου Καρκίνου.  Αυτό που πρέπει να κάνεις για να αποπλανήσεις ένα Καρκίνο είναι να δημιουργήσεις όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να του φέρεσαι σαν να είναι ο πρίγκιπάς σου…
Λέων: Ένα ζώδιο που συμπεριλαμβάνεται μέσα στους καλύτερους εραστές του ζωδιακού κύκλου. Το πάθος που βγάζει στο σ*κς σίγουρα δεν μπορεί κανείς το περιγράψει. Έχουν μεγάλη σ*κς ουαλική αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που τους κάνει πραγματικά καλούς στο σ*κς . Ένας Λέων είναι πάντα δάσκαλος στο κρεβάτι. Θα διαπιστώσεις και μόνη σου ότι έχεις να μάθεις πάρα πολλά από αυτόν. Πριν βγεις ραντεβού μαζί του φρόντισε να έχεις πάει κομμωτήριο και να  έχεις φτιάξει υπέροχα τα μαλλιά σου. Τα όμορφα μαλλιά είναι κάτι που λατρεύουν πάνω σε μια γυναίκα. Η δική σου ευχαρίστηση στο κρεβάτι είναι κάτι που σίγουρα δεν ξεχνάει ποτέ αφού ξέρει ότι θα συζητηθεί με τις φίλες σου. Το σ*κς μαζί του θα είναι ιδιαίτερο και θα διαπιστώσεις και μόνη σου ότι έχουν δίκιο όσοι τους θεωρούν καλούς εραστές και φλογερούς στο κρεβάτι.

Παρθένος: Αν ψάχνεις για έναν εραστή που πραγματικά θα σου χαρίσει όλο τον κόσμο τότε αυτός δεν είναι κανένας άλλος εκτός από έναν Παρθένο. Να είσαι σίγουρη ότι πραγματικά δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που θα σου δώσει τόση πολύ σημασία. Οι Παρθένοι είναι παρεξηγημένα ζώδια και πολλοί μάλιστα τους θεωρούν ξενέρωτους. Όμως τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει. Οι Παρθένοι είναι σίγουρα φλογεροί εραστές και ξέρουν πώς να κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη. Ένας Παρθένος σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανικός για να κάνεις σχέση μαζί του. Έχει πολλές παραξενιές και φυσικά είναι τελειομανής κάτι που σίγουρα θα σε κουράσει. Για να κατακτήσεις έναν Παρθένο θα πρέπει να δείχνεις αλλά και να είσαι πραγματικά τέλεια. Είναι πολύ επιλεκτικοί στις συντρόφους που διαλέγουν. Αυτό που θα σου προτείναμε είναι να προσπαθήσεις να πας με τα νερά του και να περιποιείσαι πάρα πολύ τον εαυτό σου. Η εμφάνιση μετράει αρκετά για αυτόν…
Ζυγός: Ένα ζώδιο πραγματικά ευχάριστο και στοργικό. Ένας Ζυγός είναι σίγουρα γεμάτος συναισθήματα. Θα σου φερθεί σαν να είσαι η βασίλισσά του. Για να τον κατακτήσεις και να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου πρέπει να εκπληρώσεις όλες τις σ*κς ουαλικές του επιθυμίες. Του αρέσουν τα καινούργια πράγματα στο σ*κς και ενθουσιάζεται μάλιστα όταν του τα προτείνει η σύντροφος του. Ένας Ζυγός λατρεύει το φλερτ και ο τρόπος που θα σε φλερτάρει θα είναι ιδιαίτερος και θα σε γοητεύσει. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να τον ξετρελάνεις είναι να είσαι εξαιρετικά ρομαντική μαζί του. Σε ένα Ζυγό αρέσουν οι άνθρωποι του πνεύματος και οι σοφιστικέ γυναίκες. Οπότε φρόντισε να ψαχτείς λίγο πριν το ραντεβού για να τον ενθουσιάσεις. Σα ζώδιο είναι πολύ ελκυστικό και μπορεί να κάνει εύκολα μια γυναίκα να τον ερωτευτεί.
Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι το πιο σ*κς ουαλικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι σίγουρα ο καλύτερος εραστής και πολλές θα ήθελαν να τον έχουν δίπλα τους. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι τις χρησιμοποιεί για να ικανοποιήσει τις σ*κς ουαλικές του ανάγκες. Όσο άσχημο όμως και να ακούγεται, είναι αλήθεια. Εάν δεν κάνεις ένα Σκορπιό να σε ερωτευτεί τότε το πιθανότερο είναι να σε χρησιμοποιήσει. Έχουν μαγνητική και ακαταμάχητη προσωπικότητα. Το να κατακτήσεις ένα Σκορπιό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Όσο και να προσπαθήσεις αυτός θα είναι ο πρώτος που θα σε κατακτήσει και θα σε κάνει να τον ερωτευτείς.  Προσπάθησε να είσαι δυναμική και να μην κομπλάρεις στις ερωτήσεις που θα σου κάνει. Φρόντισε να απαντάς με διπλωματία και με θάρρος. Να είσαι σίγουρη ότι θα τον ενθουσιάσεις και θα τον γοητεύσεις. Και τέλος φρόντισει κάθε φορά που θα τον συναντάς να είσαι όσο πιο σ*κς ι γίνεται.
Τοξότης: Ένας Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και παράλληλα πολύ ρομαντικός στο κρεβάτι.  Οι Τοξότες γενικότερα είναι ανοιχτόμυαλοι και στην καρδιά τους νιώθουν πάντα εικοσάρηδες. Ένας Τοξότης αγαπάει τα παιχνίδια στο κρεβάτι και λατρεύει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα με την σύντροφο του. Του αρέσει να κάνει σ*κς στα πιο απίθανα μέρη. Προσοχή όμως γιατί οι Τοξότες ενθουσιάζονται και βαριούνται πάρα πολύ εύκολα. Προσπάθησε να κάνεις διάφορα πράγματα μαζί του έτσι ώστε να μην μπείτε ποτέ σε ρουτίνα γιατί μετά τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα και δεν θα διστάσει να ξενοκοιτάξει. Ένας Τοξότης κάνει δύσκολα σχέσεις αφού δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Αν λοιπόν ούτε εσύ ενδιαφέρεσαι για κάτι σοβαρό τότε βρήκες τον ιδανικό εραστή. Για να κατακτήσεις έναν Τοξότη αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του δείξεις ότι είσαι δυναμική και έχεις χιούμορ. Άλλωστε λατρεύουν τις γυναίκες με χιούμορ.
Αιγόκερως: Ένας Αιγόκερως είναι σίγουρα πιο συγκρατημένος από τα άλλα ζώδια. Αν νομίζεις ότι με ένα one night stand έμαθες πόσο καλό σ*κς κάνει τότε σίγουρα κάνεις λάθος. Για να διαπιστώσεις εάν ένας Αιγόκερως είναι καλός στο σ*κς θα πρέπει  να τον βοηθήσεις να αφεθεί. Θα σε εκπλήξει με τις ικανότητες του. Δεν του αρέσει και πολύ να πειραματίζεται στο σ*κς και προτιμάει τα κλασικά πράγματα. Αν θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί πρέπει να κινηθείς αργά και να εργαστείς σκληρά. Προσπάθησε να εστιάσεις στις λεπτομέρειες γιατί αυτές θα κάνουν την διαφορά. Ένας Αιγόκερως είναι σίγουρα ιδανικός για σχέση. Η τρυφερότητα που θα σου δείξει θα είναι απερίγραπτη. Λατρεύει τον έρωτα και όταν είναι σε μια σχέση τα δίνει όλα. Σίγουρα λοιπόν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να τον κατακτήσεις.

Υδροχόος: Ένας Υδροχόος λατρεύει το σ*κς και πραγματικά δεν τον νοιάζει καθόλου εάν έχεις την πρόθεση να κάνεις σχέση μαζί του. Στο σ*κς βάζει πολύ πάθος και θα σου προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά. Εάν τον κάνεις να σε ερωτευτεί θα δεις και πόσο ρομαντικός μπορεί να γίνει. Για να τον κατακτήσεις φρόντισε να του δείξεις πόσο έξυπνο και δυναμικό άτομο είσαι. Οι Υδροχόοι μπορούν να σε κάνουν πολύ εύκολα να τους ερωτευτείς με τα γλυκά λόγια που θα σου πουν και με τον ρομαντισμό τους. Για αυτό λοιπόν φρόντισε να του δείξεις ότι δεν μασάς. Φυσικά, πρέπει να προσ*κς εις και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Οι Υδροχόοι λένε αρκετά ψέματα στην αρχή για να κατακτήσουν μια γυναίκα οπότε φρόντισε να μην ενθουσιαστείς εύκολα εάν ειδικά μάλιστα είστε ακόμα στην αρχή.
Ιχθύς: Ο Ιχθύς θα σου προσφέρει σίγουρα μια σχέση αγάπης γεμάτη χαρά και ικανοποίηση. Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά χαλαροί και βολικοί και απλά το μόνο που θέλουν είναι μια χαλαρή και ευτυχισμένη σχέση. Κάτι που σίγουρα πρέπει να ανακαλύψεις είναι ότι κάνουν τρομερό make-up s*x . Οι καυγάδες τους δεν κρατάνε ποτέ πολύ οπότε μην αγχωθείς καθόλου για το αν θα τσακωθείς μαζί του. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να σου βγει και σε καλό κανένα μικρό καβγαδάκι.  Οι Ιχθείς λατρεύουν τις δυναμικές γυναίκες. Όμως ακόμα και αν σου αρέσει πάρα πολύ προσπάθησε να μη δείξεις ποτέ ότι τον κυνηγάς. Κάνουν πάντα έρωτα με πάθος και ρομαντισμό. Το πρωί μάλιστα που θα ξυπνήσετε να είσαι σίγουρη ότι θα σου έχει ετοιμάσει πρωινό και θα σου το φέρει στο κρεβάτι. Είναι σίγουρα οι ιδανικοί σύντροφοι και όταν ερωτεύονται τα δίνουν όλα σε μια σχέση.
Τι επιδόσεις έχει στο κρεβάτι ο καθένας ανάλογα με το ζώδιό του;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τι επιδόσεις έχει στο κρεβάτι ο καθένας ανάλογα με το ζώδιό του; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet