Η ξανθιά γυμνάστρια, νέα σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα -Γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του [εικόνες]

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

Φωτογραφία: realnews
Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει ανοίξει ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος τους τελευταίους τρεις μήνες ζει το δικό του love story στο πλευρό της αγαπημένης του Αννας Σταθάκη. 
Σύμφωνα με τη realnews η Αννα Σταθάκη είναι γυμνάστρια και ανιψιά του αξέχαστου δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ Άρη Σταθάκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του Δημήτρη Σταρόβα στο Anodos Live Stage και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν κάτι δυνατό να τους ενώνει και έτσι, εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς όμως να κάνουν ακόμη σχέδια για συγκατοίκηση. 
Αν και κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Άννα και πριν λίγες μέρες της αφιέρωσε στο Facebook το τραγούδι Anna του αμερικανικού συγκροτήματος 70s Toto. 
Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε σε φιλικό του πρόσωπο πως έγινε ακριβώς η γνωριμία τους: «Εδώ και τρία χρόνια, μόλις πήγαινε να σοβαρέψει κάτι έβγαζα σπυριά... Με το που μπήκε όμως η Άννα στο καμαρίνι, της λέω: “Έλα εδώ”, λέει “Ορίστε;” και συνεχίζω και της λέω “έλα κάθισε εδώ, θέλω να γίνουμε ζευγάρι».

Η ξανθιά γυμνάστρια, νέα σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα -Γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η ξανθιά γυμνάστρια, νέα σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα -Γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του [εικόνες] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet