Αγωνία από Έλληνα πανεπιστημιακό που ψάχνει τη κόρη του στη Γαλλία: «Δεν απαντάει στα μηνύματα» (βίντεο)

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να σχολιάσει το χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού κ. Δημοσθένης Δαββέτας.


Ο κ. Δαββέτας έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και ο ίδιος έδωσε την εξήγηση για το τι τον ανησυχεί.

Η κόρη του βρίσκεται στο Παρίσι και ο διακεκριμένος καθηγητής της έχει στείλει, όπως είπε, δεκάδες μηνύματα, ωστόσο εκείνη δεν έχει απαντήσει ακόμη, κάτι που τον έχει ανησυχήσει πάρα πολύ.

«Εγώ, να ξέρετε, είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος σήμερα, διότι δεν έχω ακόμα νέα από την κόρη μου. Ελπίζω να μην έκανε καμία βλακεία να πάει να δει τις φίλες της στη Νίκαια, διότι είναι στην Εθνική Γαλλίας και λογικά μέχρι προχθές ήταν στο Παρίσι. Της έχω στείλει 15 μηνύματα και δεν μου έχει απαντήσει, οπότε έχω και μια πρόσθετη αγωνία ως πατέρας. Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δαββέτας.

Αγωνία από Έλληνα πανεπιστημιακό που ψάχνει τη κόρη του στη Γαλλία: «Δεν απαντάει στα μηνύματα» (βίντεο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αγωνία από Έλληνα πανεπιστημιακό που ψάχνει τη κόρη του στη Γαλλία: «Δεν απαντάει στα μηνύματα» (βίντεο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet