Ο ήρωας της Νίκαιας: Ο περαστικός που όρμησε στο φορτηγό και σταμάτησε τη φονική πορεία του! (φωτο)

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016

Ο ήρωας της Νίκαιας: Ο περαστικός που όρμησε στο φορτηγό και σταμάτησε τη φονική πορεία του!
Eνας περαστικός-ήρωας πήδηξε πάνω στο τρελό φορτηγό του τρομοκράτη της Νίκαιας και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του.
Η Le Figaro γράφει ακριβώς τι έγινε:
«Ο μακελάρης έφτασε στο πλήθος της κίνησης, το βράδυ της Πέμπτης, και ήταν μόνος στο φορτηγό. Μπήκε στη μέση της λεωφόρου La Promenade des Anglais, στην παραλιακή.

Στο σημείο που ο δρόμος είχε κλείσει, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με το φορτηγό του και προχώρησε χτυπώντας τους πεζούς που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα στην εθνική γιορτή. Διήνυσε μια απόσταση με ζιγκ ζιγκ, χτυπώντας ανθρώπους για πάνω από 1,7 χιλιόμετρα! Ο δράστης κρατούσε όπλο στο χέρι, αλλά πυροβόλησε μόνο στο τέλος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις τοπικοί αστυνομικοί τον είδαν πρώτοι και έτρεξαν 200 μέτρα πίσω από το φορτηγό. Κάποια στιγμή το φορτηγό βρήκε εμπόδιο από μια πέργκολα που ήταν σχετικά κοντή. Ξανακατέβηκε στο δρόμο, στο ύψος του Palais de la Méditerranée, όπου το πλήθος ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Σε εκείνο το σημείο υπήρξαν και τα περισσότερα θύματα, περίπου 30, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ενας περαστικός -ήρωας πήδησε στο φορτηγό για να ακινητοποιήσει τον τρομοκράτη που οδηγούσε. Εκείνη τη στιγμή ο τρομοκράτης έκανε χρήση του όπλου του και πυροβόλησε τον περαστικό που αναγκάστηκε να κατέβει από το φορτηγό.
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή άρχισαν να πυροβολούν και δύο αστυνομικοί τους οποίους ο τρομοκράτης στόχευε. Αυτοί τον εκτέλεσαν. Δίπλα τους βρέθηκαν αμέσως και δύο ομάδες των ειδικών δυνάμεων που άρχισαν να πυροβολούν. Το φορτηγό δείχνει να έχει δεχτεί πάνω από 50 σφαίρες».
Ο ήρωας της Νίκαιας: Ο περαστικός που όρμησε στο φορτηγό και σταμάτησε τη φονική πορεία του! (φωτο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο ήρωας της Νίκαιας: Ο περαστικός που όρμησε στο φορτηγό και σταμάτησε τη φονική πορεία του! (φωτο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet