Τα σημάδια ότι δε σε θέλει πια!

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016

Τα σημάδια ότι δε σε θέλει πια!
Μήπως σου δείχνει με τον τρόπο του ότι δε σε θέλει πια; Οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση και όταν έχεις να κάνεις με άντρες τα πράγματα καμιά φορά γίνονται περίπλοκα. Περίπλοκα, γιατί δυσκολεύονται να πουν ξεκάθαρα αυτό που νιώθουν, αλλά προτιμούν να μιλούν με γρίφους, μήπως και τους καταλάβουμε βγάζοντάς τους από τη δύσκολη θέση της αλήθειας.

Πως θα καταλάβω ότι θέλει να χωρίσουμε;

-Δεν χαίρεται με τα κατορθώματά σου
Είχες μια καλή μέρα στη δουλειά ή πήρες το πτυχίο σου κι εκείνος αντιδρά, σα να του είπες ότι βρήκες φρέσκες ντομάτες στη λαϊκή. Αυτό δείχνει πως δεν χαίρεται όπως παλιά με όσα καταφέρνεις και πως η εικόνα σου στα μάτια του δεν είναι η ίδια πλέον.

Φυσικά πριν προλάβεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, ρώτησε τον αν εκείνος είχε μια δύσκολη μέρα και απλά είναι κάπως αφηρημένος. Συμβαίνει καμία φορά!

-Δεν επικοινωνεί μαζί σου όπως παλιά
Πέρα από τα γλυκά μηνύματα που σου έστελνε όλη μέρα από τη δουλειά και έχουν τώρα σταματήσει, πλέον και μέσα στο σπίτι έχετε καταλήξει σαν δύο ξένοι. Εκείνος είναι λιγομίλητος και δεν μοιράζεται πια μαζί σου τις ανησυχίες του, ενώ εσύ δυσκολεύεσαι πια να τον προσεγγίσεις.

-Κλείνει συχνά το κινητό του
Το να έχει το κινητό του στο αθόρυβο είναι αποδεκτό. Το να το κλείνει όμως πολύ συχνά είναι ανησυχητικό. Παρ’ το σαν προειδοποίηση από την πλευρά του, γιατί το ενδιαφέρον του μάλλον έχει αρχίσει να προσανατολίζεται προς κάποια άλλη κατεύθυνση και απλώς ψάχνει ένα τρόπο για να σου δείξει ότι δε θέλει να είναι μαζί σου πια!

-Δεν ζηλεύει πλέον καθόλου
Μπορεί πριν από μερικούς μήνες να του έλεγες πως θα πας για καφέ με τον φίλο σου τον Αντρέα από το δημοτικό και να θεωρούσε ότι τον απατάς, αλλά πλέον να το αντιμετωπίζει, σχεδόν αδιάφορα. Δεν θεωρεί πια ότι «απειλείται» γιατί δεν ενδιαφέρεται να σε διεκδικήσει και θέλει να μείνει μόνος του.

-Δεν σου κάνει κοπλιμέντα
Ξέρεις τι εννοώ! Αυτά τα απλά καθημερινά γλυκόλογα που σε έκαναν να νιώθεις ξεχωριστή, όπως «πόσο σου πάει το νέο σου φόρεμα» ή «μόνο εσύ φτιάχνεις τόσο ωραίο καφέ». Εάν περνάς απαρατήρητη, μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον της σχέσης σου.

Αν έχεις τέσσερα στα πέντε μέσα στη σχέση σου, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να προχωρήσεις παρακάτω και μην εκπλαγείς αν το κάνει πρώτα εκείνος. Είναι δύσκολος ο χωρισμός, αλλά δεν έχει νόημα να μένεις σε μια σχέση που έχει ημερομηνία λήξης. Άλλωστε σκέψου πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις όταν είσαι single, χωρίς να έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν.
Τα σημάδια ότι δε σε θέλει πια!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα σημάδια ότι δε σε θέλει πια! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet