Η αποκάλυψη που «καίει» την βασίλισσα Ελένη! Τι ανακάλυψαν;

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για μενεγακη
Ονόματα έκπληξη στη λίστα των φίλων… Ποιους έχει αφήσει απέξω και ποιους δεν χάνει από… τα μάτια της;
 
Την ακολουθούν 254.000 άτομα αλλά η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί μόλις 51! Η Σπυριδούλα Τριάντου έκανε μια μικρή έρευνα στο προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram και ιδού τα αποτελέσματα, όπως δημοσιεύτηκαν στην Freddo.

eleni-menegaki-5701-800x451Από τις πρώτες σελίδες που ακολούθησε είναι αυτή του Όναρ, της ξενοδοχειακής μονάδας του Μάκη Παντζόπουλου. Η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού, τον γιο της Άγγελο και τον αδελφό της Θοδωρή. Από τα άτομα της εκπομπής η παρουσιάστρια ακολουθεί μόνο την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Άση Μπήλιου.
Από καλλιτέχνες, η Ελένη ακολουθεί μεταξύ άλλων την Αγγελική Ηλιάδη, την Αθηνά Οικονομάκου και την Ζέτα Δούκα. Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην ίδια λίστα. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ακολουθεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και τον Άρη Καβατζίκη -η Ελένη είχε στείλει εξώδικο στο περιοδικό όπου είναι διευθυντής ο Άρης. Follow έχει πατήσει η παρουσιάστρια και στα προφίλ του Βασίλη Μπουλούμπαση και του Νίκου Αλιάγα.
Από τη λίστα της Ελένης Μενεγάκη λείπουν πολλοί. Μεταξύ αυτών και η Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και η Αντωνία Καλλιμούκου.
Η αποκάλυψη που «καίει» την βασίλισσα Ελένη! Τι ανακάλυψαν;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η αποκάλυψη που «καίει» την βασίλισσα Ελένη! Τι ανακάλυψαν; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet