Αιματοκύλισμα στη Νίκαια - Τα πρόσωπα της τραγωδίας (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016Αιματοκύλισμα στη Νίκαια - Τα πρόσωπα της τραγωδίας (ΦΩΤΟ)Όσο περνούν οι ώρες από την πολύνεκρη επίθεση επίθεση στη Νίκαια, αρχίζουν να δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων.

Μεταξύ των θυμάτων κατά τη Γιορτή της Ημέρας της Βαστίλης βρίσκονται ένας Αμερικανός με τον γιο του, έναν Γερμανό δάσκαλο και μια φοιτήτρια από τη Ρωσία. Η 21χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια Victoria Savchenko πέθανε ακαριαία μπροστά στα μάτια της 22χρονης φίλης της Polina Serebryannikova όταν χτυπήθηκε από το φορτηγό ενώ περπατούσαν στον παραλιακό δρόμο.

Η VictoriaΗ Victoria


H Polina με τη Victoria (δεξιά)H Polina με τη Victoria (δεξιά)

Οι γερμανικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο ενός δασκάλου και δύο μαθητών που γιόρταζαν το τέλος των εξετάσεων κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Νίκαια. Στην επίθεση, όπως επιβεβαίωσαν οι δικοί τους άνθρωποι, πέθαναν και Ο 51χρονος Sean Copeland και ο 11χρονος γιος του Brodie.

Ο 51χρονος Sean Copeland με τον γιο του BrodieΟ 51χρονος Sean Copeland με τον γιο του Brodie


O 11χρονος BrodieO 11χρονος Brodie


O 11χρονος BrodieO 11χρονος Brodie

Η 28χρονη Hamza Charrihi κρατούσε την ταυτότητα της μητέρας της που σκοτώθηκε στην επίθεση. Αναρρώνοντας από το σοκ σε πανεπιστημιακό κτίριο στο κέντρο της Νίκαιας, μίλησε για τη μητέρα της. "Φορούσε το πέπλο του Ισλάμ και ακολουθούσε μια ισορροπημένη θρησκεία... ένα πραγματικό Ισλάμ. Όχι αυτό των τρομοκρατών".
Ο συντετριμμένος σύζυγος της Fatima Charrihi, Ahmed, επιβεβαίωσε πως πέθανε ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. "Το φορτηγό πήγαινε με 90-100 χιλιόμετρα ανά ώρα. Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη σκότωσε. Συνέχισε την τρελή πορεία του διαλύοντας τα πάντα χωρίς να επιβραδύνει. Είμαι ζωντανός επειδή βρισκόμουν στον δρόμο. Ο ανιψιός μου έχει σπασμένο χέρι. Είδα πτώματα παντού. ΠΟλλά πτώματα. Αρχίσαμε να τρέχουμε".
Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και δύο Αρμένιοι, ένας Ουκρανός και ένας Ελβετός υπήκοος, όπως επιβεβαίωσαν τα αρμόδια υπουργεία Εξωτερικών.
Πηγή: Dailymail
Αιματοκύλισμα στη Νίκαια - Τα πρόσωπα της τραγωδίας (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αιματοκύλισμα στη Νίκαια - Τα πρόσωπα της τραγωδίας (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet