ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Φοιτήτρια Νοσηλευτικής είχε Χρόνιους Πονοκεφάλους. Όταν οι Γιατροί είδαν την μαγνητική της… ΠΑΓΩΣΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

eixe-ponokefalous
Η Stephanie Lipscomb ήταν φοιτήτρια νοσηλευτικής στο κολέγιο όταν απέκτησε χρόνιους πονοκεφάλους. Στην αρχή δεν το πέρασε για κάτι σοβαρό, αλλά με τον καιρό έγινε χειρότερα και η 20χρονη αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.
eixe ponokefalous 1

eixe ponokefalous 1
Εκεί, έμαθε τα νέα που θα άλλαζαν τη ζωή της για πάντα. Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι είχε γλοιοβλάστωμα – έναν όγκο στον εγκέφαλο στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις.
eixe ponokefalous 2
eixe ponokefalous 2
Στην αρχή η Stefani δεν το πίστευε, αλλά σταδιακά, άρχισε να το συνειδητοποιεί.
«Ήταν κάπως δύσκολο για μένα να το επεξεργαστώ,» είπε.
Με την ενθάρρυνση των αγαπημένων της, τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία, το 98% του όγκου τελικά αφαιρέθηκε.
Αλλά, όταν σκέφτηκε ότι όλα θα είναι εντάξει, το αδιανόητο συνέβη. Ο καρκίνος επέστρεψε. Μένοντας χωρίς επιλογές, η Stefani αποφάσισε να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία που ποτέ δεν είχε δοκιμαστεί σε ανθρώπους πριν.
Μετά από όλα αυτά, αισθάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει.
«Στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζαμε τι θα έκανε η πολιομυελίτιδα. Νομίζαμε ότι ο ιός της πολιομυελίτιδας μπορεί να την βοηθήσει. Δεν είχαμε ιδέα τι θα κάνει μακροπρόθεσμα. Ρίξαμε τα ζάρια και ελπίζαμε ότι θα παίρναμε μια απάντηση,» είπε ο Dr. Henry Friedman.
eixe ponokefalous 3
eixe ponokefalous 3
Οι γιατροί έριξαν μερικές σταγόνες του ιού της πολιομυελίτιδας απευθείας στον όγκο του εγκεφάλου της, καθιστώντας την μία από τις 22 ασθενείς που υποβλήθηκε σε αυτή την αξιόλογη, επαναστατική θεραπεία. Παραδόξως, η θεραπεία λειτούργησε.
Η πολιομυελίτιδα σκ0τωσε τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία επέτρεψαν στο ανοσοποιητικό της σύστημα να κάνει τη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια 21 μηνών, η εγκεφαλικός όγκος συρρικνώθηκε και συρρικνώθηκε, έως ότου τελικά εξαφανίστηκε.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Φοιτήτρια Νοσηλευτικής είχε Χρόνιους Πονοκεφάλους. Όταν οι Γιατροί είδαν την μαγνητική της… ΠΑΓΩΣΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Φοιτήτρια Νοσηλευτικής είχε Χρόνιους Πονοκεφάλους. Όταν οι Γιατροί είδαν την μαγνητική της… ΠΑΓΩΣΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet