ΕΠΙΚΟ! Όταν Χώρισε την Eρωμέvη του, αυτή τα είπε όλα στην Γυναίκα του για τον εκδικηθεί. Η απάντηση της συζύγου; Ανεκτίμητη! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

otan-xwrise-tin-erwmevi-tou
Το 2005 η Carlie Maree και ο άντρας της ξεκίνησαν σχέση. Παντρεύτηκαν το 2011 και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Όταν η κόρη τους ήταν σχεδόν δύο ετών, στις 22 Μαΐου 2015, ο γάμος τους έληξε όταν η Carlie έμαθε για «την άλλη γυναίκα».
Ο σύζυγος της Carlie είχε λήξει την παράνομη σχέση πριν το ανακαλύψει η Carlie, αλλά η «άλλη γυναίκα» ήθελε εκδίκηση και της έστειλε ένα email με κάθε λεπτομέρεια. Η Carlie και ο άντρας της προσπάθησαν να τα ξαναβρούνε, αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα ότι ο γάμος είχε λήξει. Ένα χρόνο μετά το email, η Carlie έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στην «άλλη γυναίκα» που κατέστρεψε το γάμο της, αλλά δε το έγραψε με μίσος και θυμό. Ο σκοπός ήταν να κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή της και να προχωρήσει.
“Η καλύτερη φίλη της κόρης μου στο παιδικό σταθμό έχει το ίδιο όνομα με σένα, που σημαίνει ότι το ακούω συχνά. Συνήθως νευρίαζα όποτε το άκουγα, αλλά είναι τόσο καλό κοριτσάκι και νιώθω ευγνωμοσύνη που η κόρη μου μιλάει για τη φίλη της και όχι για σένα.»
otan xwrise tin erwmevi tou 1
otan xwrise tin erwmevi tou 1
“Πριν από ένα χρόνο έστειλες ένα email που είχε τεράστια επίπτωση σε ζωές αρκετών ανθρώπων. Τη δική μου, του άντρα μου, της κόρης μου και οικογενειών μας και των φίλων μας. Συχνά αναρωτιέμαι τι σκεφτόσουν εκείνη τη στιγμή, κατά πόσο ήταν εκδίκηση προς τον άντρα που σε πλήγωσε και κατά πόσο προσπαθούσες να κάνεις το σωστό για τη γυναίκα του.»
otan xwrise tin erwmevi tou 2
otan xwrise tin erwmevi tou 2
“Οι λεπτομέρειες που έγραψες, ήταν λες και ήθελες να προκαλέσεις πόνο. Ήξερες τι ήθελε να ακούσει μια σύζυγος για να μη ξαναγυρίσει ποτέ στον γάμο της ξανά.»
otan xwrise tin erwmevi tou 3
otan xwrise tin erwmevi tou 3
“Αναρωτιέμαι πόσο ήξερες για μένα. Ήξερα ότι με έψαξες στο διαδίκτυο, διάβασες το blog μου, είδες τις φωτογραφίες μου. Αναρωτιέμαι αν ήξερες ότι θα είμαι στη δουλειά όταν έστειλες το email, με το θέμα “Ο άντρας σου’»
otan xwrise tin erwmevi tou 4
otan xwrise tin erwmevi tou 4
“Ναι, αυτό ήταν και τυπικά ακόμα είναι ο άντρας μου. Αναρωτιέμαι αν αναφέρεσαι σε αυτόν ως πρώην φίλο σου. Είναι τόσο περίεργο που αυτός ο άντρας που ήξερα τόσο καλά, είχε ένα άλλο σημαντικό άτομο στη ζωή του που δεν γνώριζα. »
otan xwrise tin erwmevi tou 5
“Και ειλικρινά δεν γνώριζα. Ίσως θα έπρεπε. Τον είχα ρωτήσει, αλλά δεν είχα πιστέψει ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.»
otan xwrise tin erwmevi tou 6
otan xwrise tin erwmevi tou 6
“Είχαμε ένα μωρό 6 μηνών και εκείνος έλειπε έχοντας πολλή δουλειά.
Σίγουρα τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά τον χρειαζόμουν για να μείνει μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. “Ισως και να το έκανε, αν δεν έμπαινες εσύ στη ζωή του.»
otan xwrise tin erwmevi tou 7
otan xwrise tin erwmevi tou 7
“Δε με ενδιαφέρει να κατηγορήσω και δεν είμαι ικανή να μισήσω. Δε με νοιάζει ποιος φταίει. Πιστεύω ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Φαντάζομαι πως θα ήταν για σένα να ζεις σε εκείνη τη μικρή πόλη. Ένα βράδυ ένας ωραίος άντρας έρχεται στο μπαρ για ποτό. Είναι αστείος και γοητευτικός ο άντρας μου.»
otan xwrise tin erwmevi tou 8
otan xwrise tin erwmevi tou 8
“Μπορώ να φανταστώ πως τον ερωτεύτηκες. Θα σου έλεγε πόσο δύσκολα είναι με ένα μωρό στο σπίτι, ότι δεν λάμβανε πολλή προσοχή. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τον ακούσεις, να του δώσεις όσα δεν ήμουν εγώ, και σύντομα ήταν δικός σου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να είσαι πίσω από το μπαρ.»
otan xwrise tin erwmevi tou 9
otan xwrise tin erwmevi tou 9
“Κάποτε ήμουν και εγώ μια χαριτωμένη ξανθιά με κοντή φούστα πίσω από το μπαρ στην αγαπημένη του παμπ. 10 χρόνια αργότερα ήμουν μια κουρασμένη μαμά με μωρό.»
otan xwrise tin erwmevi tou 10
otan xwrise tin erwmevi tou 10
“Υποτίθεται ότι θα αγαπούσε και αυτή την έκδοση του εαυτού μου. Το έκανε, αλλά του έλειπε και κάποια που θα του αφιέρωνε χρόνο. Αυτό του έδωσες εσύ. Κατά κάποιο τρόπο χαίρομαι. Ένιωθα άσχημα που περνούσε τόσα βράδια μόνος σε ξενοδοχείο, μακριά από μας. Αλλά δεν ήταν μόνος.»
otan xwrise tin erwmevi tou 11
otan xwrise tin erwmevi tou 11
“Ήταν μαζί σου. Πέρασε τα γενέθλιά του μαζί σου. Τον παρηγόρησες όταν κάναμε ευθανασία στο σκύλο μας. Αγαπώ αυτόν τον άντρα που χαίρομαι που βρήκε αγάπη σε αυτές τις στιγμές, αν και δεν ήταν από μένα…»
otan xwrise tin erwmevi tou 12
otan xwrise tin erwmevi tou 12
“Όπως το παλιό κλισέ, πίστεψες ότι θα με άφηνε για σένα. Αλλά δε το έκανε. Σε απογοήτευσε. Η κόρη μας μεγάλωσε και άρχισε να κοιμάται. Άρχισε να βλέπει τη γυναίκα που ερωτεύτηκε πριν τόσα χρόνια. Ήθελε να τα ξαναβρούμε. Φαντάζομαι αυτό σε πλήγωσε.»
otan xwrise tin erwmevi tou 13
otan xwrise tin erwmevi tou 13
“Είχες μία επιλογή. Θα μπορούσες να τον αφήσεις να προχωρήσει και να πετύχει ο γάμος του, ή θα του τα έπαιρνες όλα. Διάλεξες το δεύτερο.»
otan xwrise tin erwmevi tou 14
otan xwrise tin erwmevi tou 14
“Δοκιμάσαμε να ενώσουμε τα κομμάτια, αλλά δεν δούλεψε. Ήταν διαφορετικά. Οι λέξεις και οι εικόνες είχαν αποτυπωθεί στο μυαλό μου. Το ήξερες ότι θα γινόταν αυτό. Είμαστε τώρα καλά όμως. Στην πραγματικότητα είμαστε πιο κοντά από ποτέ.»
otan xwrise tin erwmevi tou 15
“Έχουμε μάθει τόσα πολλά ο ένας από τον άλλον. Αν και έχουμε προχωρήσει, ακόμα αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στο κοριτσάκι μας. Κανείς δε θα το διαλύσει αυτό.»
otan xwrise tin erwmevi tou 15
Ελπίζω να έχεις προχωρήσει και εσύ στη ζωή σου. Ελπίζω να έχεις μάθει από αυτή τη κατάσταση και να τα βρεις με τον εαυτό σου, όπως το έχω κάνει εγώ.
Carlie.»
tonwtiko.com
ΕΠΙΚΟ! Όταν Χώρισε την Eρωμέvη του, αυτή τα είπε όλα στην Γυναίκα του για τον εκδικηθεί. Η απάντηση της συζύγου; Ανεκτίμητη! (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΕΠΙΚΟ! Όταν Χώρισε την Eρωμέvη του, αυτή τα είπε όλα στην Γυναίκα του για τον εκδικηθεί. Η απάντηση της συζύγου; Ανεκτίμητη! (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet