Τώρα ΣΚΛHPO χτύπημα στο Μάρκο Σεφερλή !! Σε κατάσταση ΣΟΚ η Τσαβαλιά...

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016


«Είναι κλέφτης πρέπει να…»

Ποιοι και γιατί κατηγορούν τον Μάρκο Σεφερλή;  Την αρχή έκανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοϊτης με την κριτική που έγραψε στην εφημερίδα Lifo με τίτλο «Αγάπη μόνο του Σεφερλή: Τρικυμία εν κρανίω και αφρίζουσα αγραμματοσύνη».

Μετά από αυτό, ο Βασίλειος Κωστέτσος άδραξε την ευκαιρία και έγραψε στο facebook του σχετικά με την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή-με τον οποίο έχει και προηγούμενα- και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει … κλέφτη.


«Κατά τύχη είδα το τρέιλερ του Σεφερλή για τη θεατρική του παράσταση «Αγάπη Μόνο» . Δεν ξέρω αλλά ελπίζω στο παιδί αυτό που του αντέγραψε την ιδέα για την παράστασή του, να έδωσε καμιά πενηνταριά χιλιάδες ευρώ από τα κέρδη που θα έχει στην πλάτη του! Τουλάχιστον… Κρίμα είναι».

Τέλος, ο σχεδιαστής δήλωσε στην Freddo: «Είδα το τρέιλερ και έπαθα σοκ. Ο Σεφερλής έκλεψε τον τίτλο και στηρίζει μια ολόκληρη παράσταση πάνω σε μια ατάκα που την έχει πει ο Τάσος Ποτσέπης. Τον εκμεταλλευεται πιστεύω οικονομικά. Ο νεαρός θα πρέπει να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα»... gossip-tv.gr
Τώρα ΣΚΛHPO χτύπημα στο Μάρκο Σεφερλή !! Σε κατάσταση ΣΟΚ η Τσαβαλιά...
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τώρα ΣΚΛHPO χτύπημα στο Μάρκο Σεφερλή !! Σε κατάσταση ΣΟΚ η Τσαβαλιά... | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet