Η απόλυτη θλίψη στο Mega λίγο πριν το λουκέτο: Δείτε την εικόνα από την αίθουσα σύνταξης που συγκλονίζει

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για μεγα
Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι, με τους εργαζομένους να παραμένουν απλήρωτοι και ήδη πολλούς από αυτούς να έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις για «μετακόμισή» τους σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το KoolNews.gr, απεικονίζει την υπάρχουσα κατάσταση με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο: Το μόνο που έχει απομείνει στην αίθουσα σύνταξης είναι τα άδεια γραφεία

Οι εργαζόμενοι αρνούνται να επιστρέψουν αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, ενώ όπως όλα δείχνουν το MEGA δύσκολα θα ανακάμψει. Σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων, υπάρχει «υπόσχεση» πως σήμερα αναμένεται να μπειστους λογαριασμός τους μισός ή ένας ολόκληρος μισθός, ωστόσο κανείς δε φαίνεται να το πιστεύει.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Μεγάλο Κανάλι θα τεθεί εκτός συνέχειας στη διαδικασία για την χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, καθώς δεν προσκόμισε στον φάκελό του τραπεζική ενημερότητα.
Η απόλυτη θλίψη στο Mega λίγο πριν το λουκέτο: Δείτε την εικόνα από την αίθουσα σύνταξης που συγκλονίζει
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η απόλυτη θλίψη στο Mega λίγο πριν το λουκέτο: Δείτε την εικόνα από την αίθουσα σύνταξης που συγκλονίζει | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet