Γιατί αυτή η βολεϊμπολίστρια έχει τρελάνει το παγκόσμιο διαδίκτυο; (photos & video)

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-115
Το βόλεϊ ή πετοσφαίριση είναι ένα ομαδικό ολυμπιακό άθλημα, το οποίο παίζεται από ανδρικές και γυναικείες ομάδες των έξι παικτών.

Δεν είναι κρυφό ότι οι παίχτριες του βόλεϊ λαμβάνουν έναν παραπάνω θαυμασμό λόγο του ύψους τους και συνήθως τον καλλίγραμμων αναλογιών τους που εντυπωσιάζουν τα βλέμματα σε κάθε αγώνα.

Αυτή την φορά θα δούμε ένα βίντεο μια αθλήτριας που έχει τραβήξει τα βλέμμα όλου το κόσμου με αυτό το βίντεο που προσφάτως δημοσιεύθηκε ως αφιέρωμα σε αυτή. Η Γουίνιφερ Φερνάντες  γεννημένη το 1995 έχει βαλθεί να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό. Όχι μόνο με τις αγωνιστικές τις επιδόσεις αλλά και με τις πολύ αισθησιακές κινήσεις της στο τάραφλεξ.

Είναι από τις καλύτερες αθλήτριες του βόλεϊ. Οι ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες. Η Δομηνικανή, Γουίνιφερ Φερνάντες, όμως δε μένει εκεί, αφού εκτός από τις επιδόσεις της στο βόλεϊ, φημίζεται και για τον τρόπο που αγωνίζεται στο τερέν τον όποιο θα τον δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Δείτε το βίντεο:
Γιατί αυτή η βολεϊμπολίστρια έχει τρελάνει το παγκόσμιο διαδίκτυο; (photos & video)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Γιατί αυτή η βολεϊμπολίστρια έχει τρελάνει το παγκόσμιο διαδίκτυο; (photos & video) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet