Μόλις ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ για την Θεσσαλονίκη - Μεγάλη ΠΡΟΣΟXH στους κατοίκους τις επόμενες ώρες

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτο θεσσαλονικη
Χειρόφρενο τραβούν & σήμερα οι οδηγοί των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει και σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις λόγω μη καταβολής της μισθοδοσίας του Ιουνίου 2016.

«Η καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου 2016, δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ., αλλά στις συσσωρευμένες οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου και συγκεκριμένα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και δικτύων, του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Παιδείας, με αποτέλεσμα να βρεθεί ο Οργανισμός σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ.

Κατά τις ημέρες της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:10΄ και το τελευταίο 23:00΄ περίπου.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10 - 06:25 όπως επίσης και το ειδικά διασκευασμένο λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ. θα κινηθεί από τις 06:30 π.μ. έως 22:30 μ.μ.

Ο ΟΑΣΘ, με ανακοίνωση του, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά τις ημέρες της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας...
http://eimaste-edo.blogspot.gr/
Μόλις ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ για την Θεσσαλονίκη - Μεγάλη ΠΡΟΣΟXH στους κατοίκους τις επόμενες ώρες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μόλις ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ για την Θεσσαλονίκη - Μεγάλη ΠΡΟΣΟXH στους κατοίκους τις επόμενες ώρες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet