Τώρα ο ΑΠΟΛYTOΣ πανικός - Επίθεση ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ με μαχαίρι στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας!! Εικόνες σοκ

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016


Έλληνας καρατέγκα «ξάπλωσε» ισλαμιστή λαθρομετανάστη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς & διερχόμενα αυτοκίνητα.

Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας από μαινόμενο  λαθρομετανάστη σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα, μια είδηση που δεν αναφέρθηκε πουθενά… Όπως επίσης το ότι φώναζε "Αλάχ Ακπμάρ" όταν πήγαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες..γιατί έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια εργαζομένων περαστικών..και διερχόμενων αυτοκινήτων…Την Παρασκευή 22.­07. 2016 στις 9 μμ

Τον ισλαμιστή λαθρομετανάστη συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεταξουργείο επί της οδού Αχιλλέως και Λένορμαν.

Η επίθεση με μαχαίρι έγινε στο κέντρο της Αθήνας από μαινόμενο λαθρομετανάστη σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα, μάλλον με σκοπό την ληστεία.

Τελευταίο του θύμα ένα νεαρό ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο που εκινείτο στην μεσαία λωρίδα όπου ο δράστης έπεσε πάνω στο καπό και φώναζε στον νεαρό χτυπώντας το αυτοκίνητο να βγει έξω!!!

Ο οδηγός τρομοκρατημένος κλείστηκε μέσα στο αυτοκίνητο γιατί μπροστά του υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα και δεν μπορούσε να ελιχθεί.

Είχαν σταματήσει μηχανάκια και αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα αλλά όλοι τρομοκρατημένοι κοίταζαν και φώναζαν από μακριά, δεν πλησίαζαν ώσπου κάποιος νεαρός καρατέγκα με μια μαύρη μηχανή Veradero τον πλησίασε φωνάζοντας του « ρε…π επιτίθεσαι σε Έλληνες θα σε γ@μ…» και με 2-­3 κινήσεις τον αφόπλισε και τον έβγαλε νόκ αουτ σε λιγότερο από 10″ δευτερόλεπτα !!
Τώρα ο ΑΠΟΛYTOΣ πανικός - Επίθεση ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ με μαχαίρι στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας!! Εικόνες σοκ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τώρα ο ΑΠΟΛYTOΣ πανικός - Επίθεση ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ με μαχαίρι στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας!! Εικόνες σοκ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet