Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

 Τα ένστικτα κόντρα στην λογική.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την κατανααλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις αχρείαστες ή βιαστικές επιλογές σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα, αφήνοντας στην άκρη ότι δεν σου κάνει πια και ορίζοντας συνάμα τις βασικές επαγγελματικές σου προτεραιότητες.
Ερωτικά
Επιθυμίες που «φουντώνουν» ξαφνικά αλλά και ξεθυμαίνουν το ίδιο γρήγορα μπορεί να σε παρασύρουν σε επιλογές χωρίς συνέχεια. Το όλο θέμα βέβαια αφορά κυρίως στην σεξουαλικότητά σου κι αν πρόκειται για «παιχνίδια» με το ταίρι σου, τότε... ουδέν πρόβλημα!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να βρεθείς «στον αέρα», σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» κι ύστερα να βγάλεις τα συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια σημαντική είδηση που ακόμη κι αν δεν είναι ευχάριστη θα σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά μια υπόθεση που σε απασχολεί.
Ερωτικά
Οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου αλλάζουν αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα σου, αφήνοντας σου μια αίσθηση αβεβαιότητας. Ίσως όμως να υπάρξει και μια ερωτική πρόκληση-πρόκληση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου και κάνει τα πάντα για να... ενδώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα εξυπηρετεί άριστα την... περιέργεια σου, μόνο που εδώ ισχύει και το ότι «η περιέργεια έφαγε την γάτα»! Πρόσεξε λοιπόν μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση που σε ξεπερνά. Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ένα οικονομικό σου θέμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας, κάτι που θα σου «στοιχίσει» σε χρόνο και κόπο.
Ερωτικά
Ο «χορός» των διεκδικήσεων καλά κρατεί και σίγουρα η πληρέστερη ενημέρωση σου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις και τα αισθήματα των άλλων θα σε βοηθήσει να μην σπαταλήσεις τις δυνάμεις σου σε μια υπόθεση που είναι εκ προοιμίου χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου ξυπνά μνήμες που μπορεί να σε κάνουν να μελαγχολήσεις αλλά το ζητούμενο είναι να αφήσεις πίσω σου τα παλιά, χαράσσοντας μια νέα πορεία. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια «στενόχωρη» είδηση, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μια συνεργασία, ή κάποιες ειδικές πληροφορίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε φέρει πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους.
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το τι «παίχτηκε» σε μια προσωπική σου υπόθεση, την ίδια στιγμή όμως μπορεί και κάποιος/α άλλος/η να «συλλέγει» τα... προσωπικά σου δεδομένα με σκοπό να σε «περικυκλώσει»!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή την αναδιάταξη του χώρου σου με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες επείγουσες ανάγκες.
Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου ανοίγει δρόμους στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αν όμως πορευτείς «με τον σταυρό στο χέρι» δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι πίσω από το «τυρί», κρύβεται και η... φάκα!
Ερωτικά
Η προσπάθεια σου να «αποδείξεις» εμφατικά το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο μπορεί να σε παρασύρει σε επιλογές με σημαντικό οικονομικό κόστος, χωρίς μάλιστα να συμβεί το... ποθητό! Ότι κάνεις λοιπόν, καν’ το για σένα, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την διασκέδαση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθεί να «ξεσκαρτάρεις» υλικό, κρατώντας μόνον αυτά που σου χρειάζονται πραγματικά. Επιπλέον, μπορεί να ξαναθυμηθείς στην πράξη ένα παλιό σου χόμπι ή ενδιαφέρον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς ωστόσο να είναι όλες τους ευχάριστες. Αντίθετα σε πιο πνευματικό επίπεδο τα μυστήρια σε περιμένουν για να τα,,, εξερευνήσεις!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο ότι θα κολακευτείς από το ενδιαφέρον κάποιου/ας αλλά το τι ακριβώς θα πράξεις επαφίεται σε σένα, αφού μάλλον πρόκειται για μια ερωτική περιπέτεια χωρίς συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως «χαλάσεις» την σχέση σου για ένα καπρίτσιο!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μια δυσάρεστη είδηση μπορεί αρχικά να σε «σοκάρει», ουσιαστικά όμως σε βοηθά να «προσγειωθείς» στην πραγματικότητα και να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν αληθινή αξία για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια ή αβεβαιότητα, που καλό είναι να μην την πάρεις και πολύ στα... σοβαρά, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν αρκετά σύντομα!
Ερωτικά
Τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως μια επιλογή που έδειχνε «σίγουρη» να ακυρωθεί στην πράξη. Αντίθετα όμως μπορεί να υπάρξει μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη εξέλιξη με ένα πρόσωπο που... δεν βάζει ο νους σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου προμηνύει σημαντικές προκλήσεις ή δοκιμασίες κι αν θες να βγεις αλώβητος/η και κερδισμένος/η, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που δεν θέτει την λογική σου κάτω από την εξουσία παθών ή εμμονών. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο ενστικτωδών αντιδράσεων που δεν οδηγούν πουθενά, καταστρέφοντας μάλιστα ότι έκτισες με κόπο το προηγούμενο διάστημα.
Ερωτικά
Οι διαθέσεις σου αλλάζουν γρήγορα κι αυτή η συναισθηματική αστάθεια μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, αφού κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Το χειρότερο ωστόσο θα ήταν να αναλωθείς σε έναν κύκλο καχυποψίας, αφού το «λαβράκι» που θα βγάλεις μπορεί να αποδειχθεί... κοκοβιός!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου κι αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν μην επιμείνεις να παριστάνεις τον... ήρωα! Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σου, μέσα από κρυφές βοήθειες ή «κομβικές» πληροφορίες, που θα σου δώσουν ένα σπουδαίο πλεονέκτημα.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου δεν παίρνεις από συμβουλές και κάνεις «του κεφαλιού σου»! Μακάρι βέβαια να σου βγει σε καλό αλλά ακόμη κι αν πέσεις σε «τοίχο» θα ωφεληθείς, αφού είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβεις το που «σε παίρνει» και που όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα υποστηρίζει κάθε διερευνητική προσπάθεια σου, είτε στο εξωτερικό, είτε στο εσωτερικό πεδίο, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς σε υποθέσεις της καθημερινότητας αφού όχι μόνον δεν προάγουν το πνεύμα σου αλλά το «καθηλώνουν». Αντίθετα η ενασχόληση σου με ένα γνωστικό αντικείμενο θα σου ανοίξει ένα «παράθυρο» στο μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα ανακατέψει την «τράπουλα» στις φιλίες σου.
Ερωτικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε υποθέσεις φίλων σου, όπου γίνεται της... ίντριγκας κι ίσως η συμβολή σου στο να ξεδιαλύνουν καταστάσεις να αποδειχθεί τελικά πολύτιμη. Πρόσεξε όμως μην ανακατευτείς πολύ με τα «πίτουρα»!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να εξωτερικεύσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου και να «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί μεν να είναι «στην κόντρα» αλλά σίγουρα με τις αντιρρήσεις τους θα συμβάλλουν στο να διορθώσεις κάποια από τα λάθη σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική ρύθμιση αλλά και να σου αποκαλύψει μια σημαντική πληροφορία για... λίγους!.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας φίλος ή μια φίλη προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια μάλλον «αμαρτωλή» επιλογή, προκειμένου να αποκτήσει «άλλοθι» για την δική του/της αδυναμία. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις να «κολυμπήσεις» σε άγνωστα «νερά», αφού κρύβουν κινδύνους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να «αλιεύσεις» σημαντικές πληροφορίες, χωρίς μάλιστα να τις ζητήσεις. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα ή κύκλους που ξέρουν πολλά χωρίς να το δείχνουν κι έχουν τις «άκρες» τους. Αν σου γίνει λοιπόν μια πρόταση συνεργασίας είναι βέβαιο ότι θα ωφεληθείς, υπάρχει ωστόσο κι ένας «αστερίσκος» που αφορά στο ηθικό υπόβαθρο του όποιου εγχειρήματος.
Ερωτικά
Οι... φορτικές πιέσεις που δέχεσαι αυξάνονται, ίσως μάλιστα να είναι στο «κόλπο» κι ένας φίλος ή μια φίλη που δρα εν αγνοία σου για να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που «καίγεται» για σένα. Και φυσικά με όλα αυτά δεν αποκλείεται τελικά να «υποκύψεις» στο «μοιραίο»!

Πηγή: http://www.astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet