Η καθηγήτρια των γαλλικών και ο 17χρονος: ΑΓΡΙΟ σεξ σε ξενοδοχείο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ! (φωτο)

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

ImageHandler
Το περιστατικό εντόπισαν… οι κρυφές κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Μετά το χορό του σχολείου πριν από 2 χρόνια, η καθηγήτρια μαζί με ένα 17χρονο μαθητή, έφυγαν μαζί, πήγαν σε ένα ξενοδοχείο – Εκεί όμως τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας σύμφωνα με σχετικό άρθρο που διαβάσαμε. Σάλος ξέσπασε στην περιοχή του Ουέστ Λόθιαν, στο Εδιμβούργο, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα, φωτογραφίες καθηγήτριας, η οποία πέρασε μια νύχτα πάθους με 17χρονο μαθητή της και απαθανατίστηκε από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου.
upl57c5a7326ba88 (1)
Μετά το χορό του σχολείου πριν από 2 χρόνια, η καθηγήτρια Γαλλικών μαζί με ένα 17χρονο μαθητή, έφυγαν μαζί. Πήγαν σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί όμως τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας. Τα πλάνα διέρρευσαν και ξέσπασε το σκάνδαλο.Η φωτό τη τη δείχνει με τα ξανθά μαλλιά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον 17χρονο μαθητή της όρθιο στην πόρτα του δωματίου να βαστά ένα μπουκάλι.
Η ίδια λέει ότι δεν θυμάται τίποτα. Το σχολείο όχι μόνο την απέλυσε αλλά προσέφυγε και στην πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας και πέτυχε η Ιζαμπέλ να μην διδάξει ποτέ πια στη ζωή της.
Ο δικηγόρος της Ιζαμπέλ είναι ο ίδιος ο σύζυγος της ο οποίος μάλιστα εκτός από δικηγόρος θέλει να γίνει και κληρικός. Ο άνδρας της λοιπόν τονίζει πως συνεχίζει να πιστεύει ότι η γυναίκα του είναι αθώα, δεν κοιμήθηκε με κάποιον μαθητή της και τη στηρίζει μέχρι τέλους.http://www.makeleio.gr/
Η καθηγήτρια των γαλλικών και ο 17χρονος: ΑΓΡΙΟ σεξ σε ξενοδοχείο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ! (φωτο)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η καθηγήτρια των γαλλικών και ο 17χρονος: ΑΓΡΙΟ σεξ σε ξενοδοχείο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ! (φωτο) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet