Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 


Κριός

Γενικά zwdia: Ίσως κάποιος προκαλέσει τις πνευματικές σας ικανότητες σήμερα. Η φυσική σας τάση ίσως είναι να μαζέψετε πληροφορίες, να τις αναλύσετε και να πάρετε απόφαση μετά. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα προχωρούν πιο γρήγορα και οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν γρήγορα και αποδοτικά. Να έχετε εμπιστοσύνη στο μυαλό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας αλλά οι μπερδεμένες ιδέες κάποιων άλλων σας εμποδίζουν και σας κάνουν να αμφιβάλλετε. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Να έχετε πίστη ότι η σκέψη σας είναι καλή και ότι είστε στον σωστό δρόμο.


Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε απρόσμενες πληροφορίες σήμερα. Θα δείτε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία. Θα μάθετε πολλά αν δουλεύετε αρμονικά με ομάδες και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε και τις ανάγκες των άλλων εκτός από τις δικές σας. Αφήστε τους άλλους να πουν την γνώμη τους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διάθεσή σας γενικά είναι καλή αλλά η επικοινωνία με τους άλλους δεν είναι τόσο καλή. Συζητάτε για κάποια θέματα αλλά δεν φθάσετε στην ουσία. Θα πρέπει να προχωρήσετε στην καρδιά των καταστάσεων. Θα υπάρχει ανάγκη για αυτό.


Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην ανακατεύεστε στις δουλειές των άλλων. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην συζήτηση θα πρέπει να έχετε προσκληθεί. Μην είστε καχύποπτοι απέναντι στις πράξεις και το κίνητρο των άλλων καθώς έτσι θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς. Κρατήστε τις αρνητικές σκέψεις για εσάς. Η τελειότητα υπάρχει στο μυαλό σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να ελέγξετε μόνο τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας θα σας εξαπατήσει σήμερα. Μάλλον οι σκέψεις σας είναι επικεντρωμένες στην φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. Οι άλλοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας. Μιλήστε τους.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι άλλοι μπορεί να έχουν αντίθετες απόψεις για το πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Να είστε έτοιμοι για μάχη γιατί οι άλλοι μάλλον θα μιλούν σκληρά. Ο συμβιβασμός είναι το κλειδί για να βρεθούν λύσεις που θα βοηθήσουν και τους άλλους. Θα πρέπει να πιστέψετε ότι η καλύτερη λύση είναι μια τρίτη. Δουλέψτε μαζί ώστε να βρείτε την καλύτερη πορεία για όλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αναποφάσιστη φύση σας θα είναι χειρότερη σήμερα. Αναζητώντας συμβουλές από άλλους θα μπερδευτείτε περισσότερο. Οι σκέψεις θα είναι μπερδεμένες στο μυαλό σας. Πηγαίνετε σπίτι νωρίς για να χαλαρώσετε.


Λέων

Γενικά zwdia: Μάλλον θα μάθετε πολλές πληροφορίες σήμερα. Θα δείτε ότι η μη λεκτική επικοινωνία είναι αποκαλυπτική και θα πρέπει να ακούτε και με την καρδιά και τα μάτια σας. Να είστε ανοιχτόμυαλοι. Αφήστε τους άλλους να μιλήσουν πριν κρίνετε. Μάλλον καλύτερα είναι να μην κρίνετε καθόλου. Αφήστε τους άλλους να πουν την γνώμη τους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι η τύχη σας σας απογοητεύει σήμερα. Μην ανησυχείτε. Θα επιστρέψει σε μερικές ημέρες. Τώρα προσπαθήστε να χαλαρώσετε, μην εκνευρίζεστε και μην ανησυχείτε όταν δεν πάνε όλα όπως θέλετε.


Παρθένος

Γενικά zwdia: Μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί σήμερα. Προχωρήστε και θα δείτε που θα σας οδηγήσει. Είναι καιρός να ξεφύγετε από το περιβάλλον σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους. Αν είναι καλή στιγμή τώρα για εσάς προχωρήστε, αν όχι κανονίστε το για άλλη στιγμή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε λίγο εκτός περιβάλλοντος σήμερα. Κάτι που λέτε σε κάποιο άτομο μάλλον θα επηρεάσει αρνητικά κάποιο άλλο. Μην λέτε τίποτα καλύτερα. Κρατήστε την γνώμη σας για τον εαυτό σας.


Ζυγός

Γενικά zwdia: Αν δεν προσέχετε σήμερα ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες που θα αποκαλυφθούν. Δεν χρειάζεται να συμφωνείται με ότι ακούτε αλλά ακούστε ότι λέγεται και εξετάστε τις διαφορετικές οπτικές. Μην απορρίπτετε την γνώμη των άλλων γιατί απλά είναι διαφορετική από την δική σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να έχετε μια πιο δημιουργική προσέγγιση στην δουλειά σας σήμερα. Σημειώστε με έντονα χρώματα ότι θέλετε να πείτε. Αν πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση χρησιμοποιήστε πολλά διαγράμματα και λιγότερες λέξεις.


Σκορπιός

Γενικά zwdia:Εκφράστε τις σκέψεις σας σήμερα. Θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να ακουστούν. Θα έχετε την δύναμη να μοιράσετε ένα δυνατό μήνυμα προς τους άλλους. Μην χάνετε την ευκαιρία να ασκείτε το κοφτερό μυαλό σας. Ίσως δείτε ότι οι άλλοι είναι έτοιμοι για διαμάχες αλλά μην επιτρέπετε σε κάτι τέτοιο να σας περιορίσει ώστε να μην εκφράσετε τις πραγματικές σας σκέψεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να έρθετε κοντά με άλλα άτομα και να δουλέψετε μαζί τους. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε σημαντικές ιδέες και γνώμες χωρίς δισταγμό. Μην κρύβεστε στο παρασκήνιο. Μιλήστε δυνατά.


Τοξότης

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε λίγο χαμένοι σήμερα. Αυτό που σκέπτεστε και αισθάνεστε δεν είναι συγχρονισμένο με τις συζητήσεις που υπάρχουν τώρα. Μην σκέπτεστε ότι πρέπει να συμφωνείτε με τους άλλους για να ταιριάζετε. Είναι σημαντικό να διατηρείτε την οπτική σας. Καλύτερα να υπάρχουν διαμάχες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σκέψη σας είναι καλή αλλά η διάθεσή σας σας κάνει ανασφαλείς σχετικά με τις σκέψεις σας απέναντι στους άλλους. Είστε διστακτικοί να δράσετε καθώς δεν αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Οι άλλοι έχουν.


Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η σκέψη σας είναι καθαρή και το μυαλό σας έντονο. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε σε νέα έργα. Μην χάνετε χρόνο και ταλαιπωρείστε. Προχωρήστε στην ουσία του θέματος. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ασκούν το μυαλό σας. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας τρέχει αλλά οι σκέψεις σας δεν είναι καθαρές. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στο τι λέτε στους άλλους σήμερα. Μάλλον θα είστε μπερδεμένοι και μπορεί να μπλέξετε. Να είστε πιο προσεκτικοί με τα λόγια σας.


Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μάλλον θα κάνετε κάποιες έντονες σκέψεις σήμερα και θα θέλετε να τις μοιραστείτε με τους άλλους. Θα υπάρχουν γύρω σας πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείτε. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι πολύτιμη. Θα μάθετε πολλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να χρησιμοποιείτε την γοητεία σας για να πείσετε τους άλλους μάλλον δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο συνήθως. Οι άλλοι θα σας αντιστέκονται. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς για το τι θέλετε και χρειάζεστε.


Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Το μυαλό σας θα είναι πολύ καθαρό και έτοιμο να αντιμετωπίσετε ότι εμφανιστεί στον δρόμο σας. Η τάση σας είναι να κινείστε προς την ελευθερία και τους μη συμβατικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων. Εκφράστε την σημαντικότητα των σκέψεών σας. Ελάτε σε επαφή με αγαπημένα άτομα που δεν έχετε δει για καιρό.

οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να ελέγξετε τις πηγές σας σήμερα. Πολλές πληροφορίες σήμερα θα προέρχονται από αμφίβολες πηγές. Κάποιοι είναι προκατειλημμένοι απέναντί σας γιατί έχουν να κερδίσουν πολλά. Μην γίνετε πιόνια στα παιχνίδια τους.


ΠΗΓΗ: astro-live.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet