ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ από τον «Αρκούδο» της «Αριστεράς» Νίκο Βούτση: «Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου»! Με ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΚΛΙΚ!

Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2016

voutsi
«Ήταν μόλις 22 ετών όταν γνωριστήκαμε και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά, 8 και 14 ετών». Ο Νίκος Βούτσης μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για πολλά και διάφορα.
Μεταξύ αυτών και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του.

Με τη γυναίκα σας έχετε διαφορά ηλικίας;
Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου. Η Αγγελική Παπάζογλου είναι της γενιάς του Αλέξη Τσίπρα. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού. Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Εχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά, 8 και 14 ετών. Από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο, που είναι 30 χρονών. Η Αγγελική εδώ και 18 χρόνια είναι στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ηταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα.
Δείτε την 22 χρόνια μικρότερη σύζυγο του Νίκου Βούτση 
voutsis-souniovoutsis2voutsis3
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ από τον «Αρκούδο» της «Αριστεράς» Νίκο Βούτση: «Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου»! Με ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΚΛΙΚ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ από τον «Αρκούδο» της «Αριστεράς» Νίκο Βούτση: «Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου»! Με ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΚΛΙΚ! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet