Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Κοινωνικότητα, διαβουλεύσεις αλλά και... «τελειώματα».


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναζητήσεις βατές και ρεαλιστικές λύσεις στα οικονομικά σου κι ίσως να πετύχεις μια σχετική συμφωνία ή συνεργασία που θα σε απελευθερώσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να δικτυωθείς σε κύκλους που διαθέτουν οικονομική ισχύ. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με την χρήση ή την κατανάλωση προϊόντων που έχουν αλλοιωθεί αλλά και με την υγεία του δέρματός σου.
Ερωτικά
Η επαφή σου με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει υπηρεσίες, θα τονώσει έμπρακτα την σεξουαλικότητά σου αλλά ίσως να κρύβει και κάποιους μικρούς κινδύνους, γι’ αυτό φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη των προσόντων σου και γενικότερα σε μια θετική έκθεση σου στο κοινό. Αν έχεις λοιπόν κάτι να επιδείξεις ή να παρουσιάσεις, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν συσκέψεις και διαβουλεύσεις για οικονομικά θέματα. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν είναι στις… καλές της κι ίσως στενοχωρηθείς από ένα δυσάρεστο θέαμα ή περιστατικό.
Ερωτικά
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από «κομβικές» καταστάσεις κι αν αναζητάς έναν μεγάλο έρωτα, όλα μπορεί να πάνε κατ’ ευχήν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» και το κακό είναι πως δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς ψύχραιμα ανάλογες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένειά σου, από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί την απόκτηση ενός κληροδοτήματος και γενικότερα τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε «κρυφούς» ή υπόγειους χώρους που μπορεί να είναι και εστίες μόλυνσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» σε θέματα υγείας και διατροφής.
Ερωτικά
Μια πρόσκληση σε δείπνο μπορεί να λάβει ερωτική-σεξουαλική διάσταση αλλά αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να απέχεις, αφού οι πιέσεις που θα δεχθείς θα είναι εξαιρετικά φορτικές. Ακόμη πρόσεξε τις επαφές σου με αγνώστους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο προάγει με… χίλια την κοινωνικότητά σου κι είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να σου φανεί πολλαπλά χρήσιμος. Επιπλέον, σε αυτήν την φάση, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μόνον κέρδη και τιμές έχει να σου προσφέρει, μην διστάσεις λοιπόν να πεις το «ναι». Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά με κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις και απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο.
Ερωτικά
Οι… εραστές του διαδικτύου αναλαμβάνουν δράση και σίγουρα αν «σερφάρεις» θα πέσεις πάνω τους! Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα «καυτό» ερωτικό μήνυμα, ενώ αν ταξιδέψεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα «προκληθείς» σεξουαλικά, είτε σου αρέσει, είτε όχι.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου αλλά και να δικτυωθείς με κύκλους που μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν θετικά στο έργο σου.
Επιπλέον αν θέλεις να προβάλλεις κάτι, οι συνθήκες είναι περίπου ιδανικές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να ενισχύσει το εισόδημά σου μέσα από απώλειες τρίτων αλλά αν αποφασίσεις να αγοράσεις τρόφιμα ή καλλυντικά, πρόσεξε μήπως είναι είτε ληγμένα είτε αλλοιωμένα.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ο έρωτας υπαγορεύεται από μια «δίψα» για κυριαρχία, παρά από αγνά συναισθήματα, κάτι βέβαια που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου αν γίνεις αποδέκτης «καυτών» προτάσεων. Ακόμη ίσως λάβεις ένα δώρο που δηλώνει την έντονη επιθυμία κάποιου/ας για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σε αυτήν την φάση, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να γίνει φορέας κι εκφραστής δυσάρεστων καταστάσεων αναπαράγοντας μια αίσθηση απώλειας, ικανή να σε «βυθίσει» στην μελαγχολία. Το ζητούμενο όμως δεν είναι το να σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά στο «μοιραίο» αλλά να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε βάρυναν ή σε πλήγωσαν, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την επικοινωνία σου με κάθε μέσον και κάθε τρόπο.
Ερωτικά
Εδώ ίσως και να βρίσκεται η «πηγή» της θλίψης σου, αφού αν κάτι «στραβώσει», δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή. Αν πάλι μπεις σε μια νέα σχέση, το βέβαιο είναι ότι θα σε «μαγέψει» τόσο ώστε να μην μπορείς να «ξεκολλήσεις», κάτι που κρίνεται ως… ασύμφορο!

 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια οικονομική ρύθμιση ή συμφωνία που θα σου λύσει τα χέρια. Ακόμη, αν αναζητάς μια πηγή χρηματοδότησης δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις το θέμα σου κι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να προχωρήσεις σε μια γενική καθαριότητα τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου, ώστε να αποτοξινωθείς από όλα αυτά που αποτελούν έναν εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία σου.
Ερωτικά
Μια «κρυφή» σχέση έχει βέβαια τις χάρες και τις χαρές της, στην προκειμένη περίπτωση όμως, αν ενδώσεις σε μια τέτοια προοπτική, μπορεί να βρεθείς εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε συναισθηματική απόγνωση!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε «διακεκριμένες» προσωπικότητες, ανοίγοντας τον δρόμο για περαιτέρω εξελίξεις που σίγουρα θα σε ωφελήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να συνεργαστείς και να προωθήσεις ή να δημοσιοποιήσεις το έργο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιοι/ες από το φιλικό σου περιβάλλον αξίζουν τον σεβασμό σου και ποιοι/ες όχι.
Ερωτικά
Μια φιλική σχέση δείχνει να διολισθαίνει σε κάτι πιο ερωτικό και βέβαια γνωρίζεις πολύ καλά ότι αν υποταχθείς στο «μοιραίο», μπορεί μεν να κερδίσεις έναν εραστή ή μια ερωμένη, από την άλλη πλευρά όμως θα χάσεις μια φιλία, που ποτέ πια δεν θα είναι ίδια!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από όχι ευχάριστα περιστατικά «μαυρίζοντας» τρόπον τινά την ψυχολογία σου αλλά εδώ είναι που ισχύει με την μεταφορική του έννοια το «η ζωή συνεχίζεται». Προσπέρασε λοιπόν οτιδήποτε σε θλίβει, κρατώντας μόνον την φιλοσοφική βεβαιότητα ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Η δημοσιοποίηση μιας προσωπικής σου υπόθεσης μπορεί να λάβει ενοχλητικές διαστάσεις, πολύ περισσότερο που πίσω της φαίνεται να κρύβονται η ζήλεια, ο φθόνος, ίσως και η «εκδίκηση» για όλα εκείνα που έχεις πετύχει και κάποιοι/ες άλλοι/ες δεν μπόρεσαν.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, μέσα από μια λειτουργική αλλά και διασκεδαστική καθημερινότητα, κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές πτυχές σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς πιο ομαδικά και είσαι ανοικτός/η στις συνεργασίες. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει δυσάρεστα μαντάτα για ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Σήμερα όλα έχουν μια επικοινωνιακή χροιά και πέρα από τα ερωτόλογα και τις σέξι αμφιέσεις είναι εύκολο να παρασυρθείς σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις ή να «θρέψεις» τον ερωτισμό σου με σχετικά θεάματα και γραπτά. Άλλο πράγμα όμως είναι η ερωτική τέχνη κι άλλο η… πορνογραφία!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί είτε να «ανοίξεις» το σπίτι σου και να φιλοξενήσεις κόσμο, είτε να μεταβείς σε μια άλλη «έδρα» με τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο θετικά σε αμφότερες τις περιπτώσεις: Οι νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν δρόμους! Ακόμη φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να «μεσολαβήσει» για την εξασφάλιση κάποιων εγγυήσεων.
Ερωτικά
Η λογική του «τα δίνω όλα» για να «αποκτήσω» αυτόν/ην που θέλω, μπορεί μεν να είναι «γοητευτική» αλλά ουσιαστικά παραπέμπει σε μια σχέση που διέπεται από ζήλεια, εμμονές και κτητικότητα. Φοβού λοιπόν τους «Δαναούς» και δώρα φέροντες!

 
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέλει ώριμο/η και ικανό/η να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά συντηρούνται από εμμονές ή απωθημένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί «άγριες» στιγμές στις συνεργασίες σου, με τις αντιζηλίες να «δίνουν και να παίρνουν». Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει επικοινωνιακές «ανάσες», μέσα από ταξίδια κι επαφές-συμφωνίες με άτομα που αν μη τι άλλο «έχουν σώας τας φρένας»!
Ερωτικά
Το βαθύ συναίσθημα σου σε οδηγεί στις παρυφές του απόλυτου αλλά αν δεν βρίσκεται δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο, μπορεί τελικά να «θυσιαστείς» επί ματαίω, επιμένοντας σε μια προοπτική που είναι «τελειωμένη» απλά εσύ δεν έχεις μάτια για να το δεις! 

Πηγή: http://www.astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet