Απρόβλεπτο τέλος στην σχέση τους: Γνωστή ηθοποιός χώρισε την αγαπημένη της μετά από μόλις 2 μήνες

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

ruby rose-harley gusman11
Κι όμως παρά τις κοινές τους αναρτήσεις στα social media, η σχέση τους κράτησε λίγο περισσότερο από δύο μήνες. «Δεν είναι πλέον μαζί», ανέφερε πηγή από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού στο E! News και συμπλήρωσε: «Θα έχει γυρίσματα και φωτογραφήσεις εκτός χώρας και επικεντρώνεται αποκλειστικά στην καριέρα της».
Ο λόγος για την καυτή ηθοποιό και μοντέλο Ruby Rose, η οποία μετά το σύντομο ειδύλλιό της με την Harley Gusman, είναι και πάλι single! Πρόκειται για μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες, καθώς μετά τον χωρισμό με την αρραβωνιαστικιά της (Phoebe Dahl) το 2015, το όνομά της συζητήθηκε ιδιαίτερα.
Η εντυπωσιακή Rose, που ξεκίνησε από το modeling, ξεχώρισε για την ερμηνεία της στην δημοφιλή σειρά Orange Is the New Black. Aυτό το καλοκαίρι την είδαμε να βγαίνει ραντεβού και όπως φάνηκε να έχει σχέση με το εξίσου εντυπωσιακό μοντέλο Harley Gusman.
Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως πιθανό να περίμεναν και πλέον δεν είναι μαζί! Δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στα social media και πλέον έχουν σβηστεί.
ruby rose-harley gusmanruby rose-harley gusman2ruby rose-harley gusman3
Απρόβλεπτο τέλος στην σχέση τους: Γνωστή ηθοποιός χώρισε την αγαπημένη της μετά από μόλις 2 μήνες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απρόβλεπτο τέλος στην σχέση τους: Γνωστή ηθοποιός χώρισε την αγαπημένη της μετά από μόλις 2 μήνες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet