Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Ευγενής άμιλλα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σου επιτρέπει να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι με τη συνδρομή των γύρω σου, όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα! Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου αλλά και την διάθεσή σου να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις, δίνοντας μια πιο ζωηρή νότα στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Τα ερωτικά παιχνίδια μπαίνουν σε μια νέα φάση κι αυτήν την φορά οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Μην βιαστείς όμως να κάνεις το «μεγάλο βήμα», αφού στο εγγύς μέλλον θα σου δοθούν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου αναθέσει έκτακτα οικογενειακά καθήκοντα ή να σε αναστατώσει προσωρινά εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων που θα σε «βγάλουν» από την ησυχία σου! Παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά όμως όλα θα επανέλθουν στην θέση τους. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σε ωθεί να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Είναι πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» στον χώρο της εργασίας σου και βέβαια επαφίεται σε σένα το πώς θα χειριστείς την όλη υπόθεση. Να ξέρεις πάντως ότι μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια «κρούσματα»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα μπορέσεις να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να περνάς καλύτερα!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο κι από σήμερα, μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα φλερτ μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή ανεπιθύμητων εξελίξεων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Ακόμη σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ ευνοεί την ρύθμιση μιας περιουσιακής σου υπόθεσης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα ίσως σε βάλει σε κάποια επιπλέον έξοδα.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν πολύ περισσότερο την διαμόρφωση μιας κατάστασης «οικογενειακού τύπου», που θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τα ανάλογα πλεονεκτήματα! Ξέχνα λοιπόν για την ώρα τα «ξεπορτίσματα» και αφοσιώσου στον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες παροδικές ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά και στην ανάδειξη των προσόντων σου, οπότε ανασκουμπώσου και δείξε τον καλύτερο εαυτό σου! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μπορεί να διανθίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Ταξίδια και βόλτες έχουν την τιμητική τους, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια είδηση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.
Ερωτικά
Πολλοί/ες θα αρχίζουν να «πεταλουδίζουν» γύρω σου, κάτι βέβαια εξαιρετικά… ευπρόσδεκτο, το θέμα όμως είναι να μην μείνουν όλοι/ες στην «αίθουσα αναμονής», περιμένοντας το πότε θα αξιωθείς να δείξεις με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο την εύνοιά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό σηματοδοτεί την αφετηρία μιας κερδοφόρας περιόδου και μιας σχετικής οικονομικής άνεσης, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου συνιστά να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου και γενικότερα να ξεκουραστείς μακριά από όλα εκείνα που σε πιέζουν.
Ερωτικά
Το ότι η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σου, δεν σημαίνει ότι σε εγκατέλειψε στους «πέντε ανέμους»! Τώρα όμως καλείσαι κυρίως να «κάτσεις» πάνω στις κατακτήσεις σου, αξιοποιώντας άμεσα ότι σου δόθηκε το προηγούμενο διάστημα, μένοντας σε αυτό που προστάζει η καρδιά σου και όχι τα συμφέροντά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν… μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες! Ευκολίες βέβαια θα υπάρξουν «με το καλημέρα» αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να τεμπελιάσεις, χάνοντας τελικά σημαντικές ευκαιρίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια «αναμπουμπούλα» στις φιλικές σου σχέσεις, μάλλον όμως γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα».
Ερωτικά
Η διάθεσή σου γίνεται ακόμη πιο «παιχνιδιάρικη» και το καλό είναι ότι συναντάς πρόσωπα που βλέπουν με χαμόγελο ή συμπάθεια ακόμη και τις ανάλαφρες πλευρές σου, χωρίς να «ξινίζουν» ή να εξαντλούν την αυστηρότητά τους. Καλή επιτυχία λοιπόν στις αναζητήσεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να κάνεις ώστε να γίνουν όλα πιο λειτουργικά. Βέβαια κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κληθείς να διαχειριστείς καταστάσεις που αρχικά δείχνουν ασύμβατες με τα δεδομένα σου, τελικά όμως θα καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για την υγεία σου.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για μια σχέση που σου προσφέρει μεν πολλά από αυτά που ζητάς αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί. Επιπλέον καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το αν και πόσο αντέχεις «διπλές» καταστάσεις στις οποίες… πρωταγωνιστείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα, το να θες να ησυχάσεις και να μην σε αφήνουν μπορεί να αποδειχθεί ένας μεγάλος «μπελάς» αλλά για σένα, τέτοιου είδους «παρενέργειες» είναι μάλλον ευχάριστες. Ακόμη μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι, τόσο ψυχαγωγικό, όσο και αναζωογονητικό. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη.
Ερωτικά
Ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο θα δημιουργηθεί μια καλή αλλά «απροσδιόριστη» σχέση, τόσο φιλική, όσο και ερωτική. Αλλά αν από την πλευρά σου μια τέτοια κατάσταση δείχνει φυσιολογική, ίσως κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον χρειαστεί να «εξηγηθείς».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό, τονίζει την φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα δεν αργήσεις να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αυξήσει προσωρινά την ανασφάλεια σου για την πορεία των οικονομικών σου, τελικά όμως ο ισολογισμός σου θα ισοσκελιστεί..
Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στην συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να βρεθείς προς στιγμή σε δίλημμα ή απορία σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, αφού τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν σύντομα. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα σου προσφέρει την ευκαιρία και για ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» αλλά και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό».

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να οργανωθείς στην δουλειά σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις καθημερινές εργασίες σου, ώστε να γλιτώσεις χρόνο και κόπο από άσκοπα «πήγαινε-έλα». Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς, «άκου» το σώμα σου, πριν αρχίσουν να εμφανίζονται τα σημάδια μιας γενικής κατάρρευσης!
Ερωτικά
Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε κρατούν μακριά από όλα εκείνα που θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπό σου, αυτό το «διάλειμμα» όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι «δυνατό», όχι όμως σήμερα αλλά από μεθαύριο!

Πηγή: http://www.astrology.gr

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet