Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Προσωρινό «πάγωμα» των εξελίξεων.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ίσως να βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές σου και το κακό είναι ότι με τον Ερμή σε «στάση» η ανεύρεση μιας επαρκούς ή οριστικής λύσης δείχνει σχεδόν ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις αλλά αν οι καταστάσεις πιέζουν, ζήτησε βοήθεια από το περιβάλλον σου, όπου σίγουρα υπάρχει κάποιος/α, που μπορεί να σε εξυπηρετήσει, τόσο σε τεχνικά θέματα, όσο και σε οικονομικά.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντί σου θα έχεις την ευκαιρία να «στήσεις» μια σχέση με πολλά πλεονεκτήματα. Αν πάλι δεν ενδιαφέρεσαι παρά μόνον για τον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει, μπορείς να δρομολογήσεις όνειρα και σχέδια που κινούνται στα όρια του… ιδανικού!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο «στάσιμος» Ερμής μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχος κι αγωνία, είτε για μια δική σου υπόθεση που δεν προχωρά, είτε για ένα περίπλοκο θέμα που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Το «φάρμακο» όμως για όλα αυτά δεν είναι να κάνεις κάποια σπασμωδική κίνηση που θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα αλλά να επιδείξεις υπομονή, εξετάζοντας παράλληλα τι είναι αυτό που απαιτεί διορθώσεις.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπό σου, επειδή όμως όλα αυτά… ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα, προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φαίνεται πως ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα «κολλάει» αλλά με τον «στάσιμο» Ερμή να ορίζει την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια άμεση λύση. Αντί λοιπόν να βασανίζεσαι, πάρε μια βαθιά ανάσα κοντά σε πρόσωπα που σε αγαπούν, σε εκτιμούν και σε καταλαβαίνουν. Ίσως μάλιστα να είναι εκείνα που θα σου προσφέρουν μια διέξοδο στο προσωρινό αδιέξοδό σου!
Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο απέναντί σου, μπορεί να αλλάξουν όλα μέσα σε μια στιγμή, κι αν είσαι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να... ανησυχείς! Αν πάλι είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπαίνοντας σε μια σχέση, στην πορεία θα προκύψουν ανταγωνισμοί και διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή να βρίσκεται σε «στάση», η ανάληψη πρωτοβουλιών μπορεί να αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου. Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει εν ευθέτω χρόνω. Παράλληλα, το σύμπαν σε καλεί να «μυηθείς» στα άδυτα της τεχνολογίας, αφού είναι βέβαιο πως θα σου χρειαστούν κάποιες ειδικές γνώσεις.
Ερωτικά
Σήμερα, οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή τεχνικής φύσεως και το πιθανότερο είναι να μην προλάβεις καν να σκεφτείς γύρω από τα προσωπικά σου. Επιπλέον αν κάποιος/α είναι παντελώς «άχρηστος/η» και σε φορτώνει με επιπλέον θέματα, τι να τον/την κάνεις;

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο «στάσιμος» Ερμής σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες στην δουλειά σου αλλά και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να «στήσεις» το κατάλληλο υπόβαθρο για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Ειδικά όμως στον οικονομικό τομέα, σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον μέχρι να ανάψει ξεκάθαρα το «πράσινο φως» για την συνέχεια.

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο να επηρεάζουν άμεσα τα προσωπικά σου, ό,τι κι αν κάνεις μπορεί να θεωρηθεί λάθος ή τουλάχιστον άστοχο, προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας την στιγμή που ο/η άλλος/η θα σε… βγάλει από το αδιέξοδο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο «στάσιμος» Ερμής στο ζώδιό σου μάλλον δουλεύει για λογαριασμό σου και η προνοητικότητα σου, όχι μόνον μπορεί να σε «σώσει» από μπελάδες, αλλά να σου προσφέρει και σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε όσους/ες δεν φρόντισαν να «μαγειρέψουν πριν πεινάσουν»! Επιπλέον, σε καλεί να οργανωθείς περισσότερο αλλά και να μάθεις μια νέα τεχνική, ενώ γενικότερα προάγει το ενδιαφέρον σου για την τεχνολογία και ποικίλα επιστημονικά ζητήματα.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. «Παίζει» ακόμη και η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σε «στάση» σε καλεί να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στα επαγγελματικά σου, όπου φαίνεται να γίνονται πολλές συζητήσεις και σχεδιασμοί αλλά το πράγμα θυμίζει το «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει»!
Παράλληλα, επιβάλλεται να διερευνήσεις το παρασκήνιο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει τα μέγιστα στο να εισπράξεις την αποδοχή και την αναγνώριση που επιθυμείς, παράλληλα όμως «χαλαρώνει» αρκετούς από τους κανόνες σου με πιθανό αποτέλεσμα να υποκύψεις σε έναν «πειρασμό» που δεν θα έπρεπε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σε «στάση» σε καλεί να μην «προσπεράσεις» κάποιες λεπτομέρειες, ούτε να αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν συνδέονται με μια συλλογική προσπάθεια. Αν πάλι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σε κριτικάρει υπέρ το δέον, δώσε του να καταλάβει ότι αν δεν σε θέλει μια φορά, εσύ δεν το θέλεις δέκα! Παράλληλα, όμως ενδέχεται να τα «ξαναβρείς» με κάποιον/α.
Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη που και στο παρελθόν έχει επιδείξει ανάλογες ικανότητες, μπορεί να σε συμβουλέψει, βοηθώντας σε με την «καθαρή» σκέψη του να απεμπλακείς από ανησυχίες ή συναισθηματικές παλινδρομήσεις που σε «καθηλώνουν» ή σε φέρνουν σε αμηχανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο «στάσιμος» Ερμής σηματοδοτεί μια φάση αβεβαιότητας στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να κυριευτείς από ανυπομονησία και να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να δικαιώσει την επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά, ενώ είναι πιθανό να σε φέρει σε επαφή με τεχνοκράτες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενό τους.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το πιθανότερο είναι να σε «φορτώσει» με επιπρόσθετες ανησυχίες και προβλήματα, που μάλιστα δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
31 Αυγούστου 2016
Γενικά
Ο στάσιμος Ερμής θέτει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο συστηματικός/η και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου κι αν έχεις να ανησυχείς για κάτι είναι οι αντιδράσεις κάποιων προσώπων του άμεσου περιβάλλοντός σου, που φαίνεται να έχουν «κολλήσει» σε παρωχημένες αντιλήψεις.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Τοξότη ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο κι ίσως σε παρασύρει σε υποθέσεις για το τι μπορεί να συμβαίνει, για την ώρα όμως δείχνει δύσκολο να βγάλεις άκρη, αφού σου λείπουν κάποια «κομβικά» στοιχεία. Ψάξε λοιπόν για τις κατάλληλες πηγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή σε «στάση», ίσως νοιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση όπου τίποτα δεν κινείται. Αυτό μπορεί να αναφέρεται άμεσα και στα οικονομικά σου, αν όμως δείξεις λίγη υπομονή, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι ανησυχίες σου ήταν υπερβολικές. Παράλληλα βέβαια, είναι σκόπιμο να μην χάνεις την ώρα σου με υποθέσεις που «είναι και δεν είναι» και να εξετάσεις «εξονυχιστικά» τους οικονομικούς όρους μιας συνεργασίας.
Ερωτικά
Ξεπέρασε τους ενδοιασμούς σου και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, ακόμη κι όταν οι συνθήκες δείχνουν να μην σε ευνοούν. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις».

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο «στάσιμος Ερμής» μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή αναγκαιοτητών που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραπέμψεις κάθε «σοβαρή» υπόθεση στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεσή σου όλα εκείνα τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που θα συμβάλλουν στο να πάρεις μια σωστή απόφαση, Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις και στις συνεργασίες σου.
Ερωτικά
Κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες αλλά να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση κάθε «βιαστική» κίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα ελαφρώς χειρότερα ή να σε εκθέσει χωρίς λόγο. Παράλληλα, είναι πιθανό να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Πηγή: http://www.astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet