Καυτό σεξ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι 3 κορυφαίες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Καυτό σεξ το καλοκαίριΣε όλους έχει συμβεί, όσο κι αν αγαπούν το σεξ, να μετανιώνουν κάποιο καλοκαίρι την στιγμή που το ξεκίνησαν μέσα στο μεσημέρι και χωρίς κλιματιστικό.

Ομοίως, πολλοί έχουν χύσει ιδρώτα στο βωμό της σεξουαλικής απόλαυσης μέσα στο χειμώνα επειδή το καλοριφέρ δουλεύει στο φουλ ή έχουν νιώσει τι σημαίνει να τρέμεις από το κρύο! Οι ενδεδειγμένη «στάση» θα βοήθαγε πολύ να αποφύγουμε την …ταλαιπωρία και να μην καταπονείται ο οργανισμός και ειδικά η καρδιά.
Οι τρόπον τινά… καλοκαιρινές στάσεις για σεξ έχουν ως γενική αρχή ότι τα σώματα δεν πρέπει να έρχονται σε πολύ επαφή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργούν γωνία μεταξύ τους, αν είναι δυνατόν ακόμα και ορθή ή αμβλεία!
Αυτό ωφελεί την καρδιά καθώς δεν καταπονεί το σώμα ειδικά του άνδρα που συνήθως είναι πιο ενεργητικός κατά την επαφή, αλλά ταυτόχρονα κάνει και πιο ευχάριστη την επαφή.
Καυτό σεξ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι 3 κορυφαίες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Καυτό σεξ το καλοκαίρι! Αυτές είναι οι 3 κορυφαίες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet