Καύσωνας χωρίς τέλος! Δείτε μέχρι πότε θα πάμε με 40ρια! Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για καυσωνας
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.
Δεν λέει να μας αφήσει ο καύσωνας – Δείτε μέχρι πότε θα έχουμε 40άρια!
Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.
Καύσωνας χωρίς τέλος! Δείτε μέχρι πότε θα πάμε με 40ρια! Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Καύσωνας χωρίς τέλος! Δείτε μέχρι πότε θα πάμε με 40ρια! Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet