Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί δεν την βλέπουμε συχνά με μαγιό;

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Τατιάνα ΣτεφανίδουΔεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει την Τατιάνα Στεφανίδου με την οικογένεια της.
Όμως είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που την έχουμε δει σε περιοδικά στην παραλία και με μαγιό.Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στο περιοδικό «HELLO» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο θέμα.
Είναι όμορφη, πάντα περιποιημένη αλλά όπως λέει η παρουσιάστρια ποτέ δεν επένδυσε στο να την δούν οι φωτογράφοι σε κάποια παραλία «Επένδυσα πάρα πολύ στο να δουλεύω για το προιόν που παράγω. Ποτέ δεν έδωσα σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση».
Παρ΄όλα αυτά όταν την συναντήσει κάποιος από κοντα, δεν θα του δώσει την εντύπωση μιας γυναίκας που δεν προσέχει την εμφάνιση της «Δεν προλαβαίνω να περιποιηθώ τον εαυτό μου με το καθημερινό τρέξιμο για την εκπομπή, αλλά επειδή το έχω στην ψυχοσύνθεση μου, αν είχα τον χρόνο, θα αφιέρωνα αρκετό σε αυτό το κομμάτι, γιατί μου αρέσει».
Ποια γυναίκα δεν θα ζήλευε την εξωτερική εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και τις αναλογίες του σώματος της; Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπάρχουν πράγματα που την ενοχλούν όσο περνούν τα χρόνια «Ότι γερνάω και χάνω την φρεσκάδα της νιότης».
Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί δεν την βλέπουμε συχνά με μαγιό;
Epirusblog Gr
5 of 5
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει την Τατιάνα Στεφανίδου με την οικογένεια της. Όμως είναι μετρημένες στα δάχ...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί δεν την βλέπουμε συχνά με μαγιό; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet