Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της Μενεγάκη! Ποιος -επί χρόνια- συνεργάτης της φεύγει;

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Οι πρώτες δηλώσεις του τηλεοπτικού μάγειρα μετά την αποχώρησή του
Ο Βασίλης Καλλίδης αποχωρεί από την ομάδα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε στο cosmopoliti.gr και εξήγησε γιατί δεν θα βρίσκεται στην παρέα της «ωραίας Ελένης» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
2013070719561520«Της είπα ότι δεν προλαβαίνω και με άφησε να πάρω την τελική απόφαση. Είμαι στεναχωρημένος μιας και άφησα το τηλεοπτικό μου σπίτι, που αγάπησα με τους πάντες εκεί. Στην Ελένη οφείλω ότι ξέρω από τηλεόραση. Τη λατρεύω και δεν θα ήθελα να την χάσω από φίλη, όμως έβαλα στην άκρη το συναίσθημα και επικράτησε η λογική», είπε ο Βασίλης Καλλίδης.
Και πρόσθεσε: «Την Ελένη θα την αγαπω πάντα σαν μια καλή φίλη και θα περιμένω με άγωνία κάποιο τηλεοπτικό της κάλεσμα. Η απόφαση είναι δική μου και μάλιστα η Ελένη οταν μιλήσαμε ήταν εξαιρετικά συγκαταβατική. Με κατάλαβε και συμφώνησε».
CaptureΤο γεγονός ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή με το κανάλι του Alpha.
Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της Μενεγάκη! Ποιος -επί χρόνια- συνεργάτης της φεύγει;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της Μενεγάκη! Ποιος -επί χρόνια- συνεργάτης της φεύγει; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet