Σήκωσε την κόρη του την ώρα που έπαιζαν και ο ανεμιστήρας της έκοψε το κεφάλι (σκληρές φωτό)

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Σήκωσε την κόρη του την ώρα που έπαιζαν και ο ανεμιστήρας της έκοψε το κεφάλι (σκληρές φωτό)
Ένα τρομερό κόψιμο στο κεφάλι της κόρης του ήταν το αποτέλεσμα της έμπνευσης που είχε να την πετάξει στον αέρα ενώ έπαιζαν, μη σκεπτόμενος ότι στο δωμάτιο ήταν εγκατεστημένος ανεμιστήρας οροφής.
Η περιπέτειά τους δεν τελείωσε εκεί, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η 3χρονη Oum, δεν της έκανα πλαστική αν δεν πληρώνονταν εκατοντάδες δολάρια.
Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που περίμενε ο 25χρονος Em όταν σήκωνε στον αέρα την κόρη του ήταν πως αυτή θα χτυπούσε το κεφάλι της στον ανεμιστήρα στην οροφής του δωματίου.
Η μεταλλική λάμα του ανεμιστήρα έκοψε την 3χρονη τρομακτικά βαθιά, ευτυχώς όμως το χτύπημα έγινε στο μέτωπο και όχι πιο χαμηλά, γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα θα ήταν μη αναστρέψιμα.
Τελικά οι γονείς της Oum, φοβούμενοι για την ζωή της, δέχτηκαν να πληρώσουν στο νοσοκομείο Rayong της Ταϊλάνδης ένα σημαντικό ποσό, για να μπει η μικρή στο χειρουργείο.
"Όταν πέταξα την Oum στον αέρα, με κάποιο τρόπο το κεφάλι της χτύπησε στον ανεμιστήρα", θα πει ο ίδιος.
"Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας για να γίνει η επέμβαση, αφού οι γιατροί δεν έκαναν έκπτωση", λέει ο 25χρονος.
Με μισθό λίγο πάνω από τα 500 ευρώ το κόστος των 1.700 ευρώ για την εγχείριση ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από την οικογένεια. Μία μέση οικογένεια δεν έχει ετήσιο εισόδημα πάνω από 4.650 δολάρια.
"Η Oum είναι καλύτερα τώρα και είμαστε ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που την βοήθησαν", αναφέρει ο Em.

kefali_2.JPG

kefali_1.JPG

kefali_3.JPG
kefali_4.JPG
Σήκωσε την κόρη του την ώρα που έπαιζαν και ο ανεμιστήρας της έκοψε το κεφάλι (σκληρές φωτό)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σήκωσε την κόρη του την ώρα που έπαιζαν και ο ανεμιστήρας της έκοψε το κεφάλι (σκληρές φωτό) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet