Άρης Σπηλιωτόπουλος: Οι φωτογραφίες στα μπουζούκια της Μυκόνου με μελαχρινή καλλονή

Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2016

aris spiliotopoulos
Με νέα συνοδό απαθανατίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου να απολαμβάνει τη live εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή και της Σάσας Μπάστα. O φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να διασκεδάζει έχοντας συντροφιά μια πανύψηλη εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή.
Ο 49χρονος πολιτικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, δεν σταμάτησε να χορεύει στους ρυθμούς των επιτυχιών αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. O Άρης Σπηλιωτόπουλος επιλέγει ανελλιπώς το νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις. Μάλιστα πριν από περίπου ενάμιση μήνα είχε βρεθεί ξανά στα σοκάκια της Μυκόνου με μια ξανθιά παρουσία, με την οποία φήμες τους ήθελαν να είχαν σχέση στο παρελθόν.
Ο περιζήτητος εργένης της πολιτικής σκηνής έχει θεαθεί κατά καιρούς με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, δεν πήρε όμως μέχρι στιγμής ποτέ την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Δείτε τις φωτογραφίες:
aris spiliotopoulos

aris spiliotopoulos2

aris spiliotopoulos1
sourcehttp://www.peoplegreece.com/
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Οι φωτογραφίες στα μπουζούκια της Μυκόνου με μελαχρινή καλλονή
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Οι φωτογραφίες στα μπουζούκια της Μυκόνου με μελαχρινή καλλονή | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet