Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών επανασυνδέθηκαν

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

                          Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών επανασυνδέθηκαν
Η είδηση λίγο πριν τον 15αυγουστο σχετικά με τον χωρισμό τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς τίποτα μέχρι πρότινος δεν κινούσε υποψίες για κρίση στη σχέση τους. 

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ηΚλέλια Μενελάου υπήρξαν δύο χρόνια μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Και όπως όλα δείχνουν ο έρωτας καλά κρατεί…

Klelia Menelaou-Panagiotis Mpougiouris

Κρίση ήταν και πέρασε για το ζευγάρι καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso δεν άντεξαν ούτε μια εβδομάδα χωριστά ο ένας από τον άλλον. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κρίση είχε ξεσπάσει στα μέσα Ιουλίου ενώ στο μεταξύ φίλοι του ζευγαριού παρενέβησαν προκειμένου να τα ξαναβρούν. 

Και ενώ η διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών στο instagram έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το τέλος ήταν οριστικό, δεν άργησαν να δημοσιοποιηθούν νέα στιγμιότυπα προκειμένου να κλείσουν τα στόματα. 

Οι τελευταίες τους φωτογραφίες στα social media μπορεί να μην τους απεικονίζουν μαζί παρόλα αυτά μαρτυρούν πως βρίσκονται στα ίδια νησιά. 

Πρώτη η Κλέλια κοινοποίησε την παρουσία της στην Αστυπάλαια ενώ δεν άργησε και ο γνωστός ηθοποιός να ποστάρει σχετική φωτογραφία από το νησί. 

Σειρά είχε η Μύκονος όπου ανάρτησαν και οι δυο φωτογραφίες με τον Ολιβιέ Ρουστέιν, ενώ όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι για το ζευγάρι θα πάρει παράταση μετά την επανασύνδεση τους.

Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών επανασυνδέθηκαν
Epirusblog Gr
5 of 5
                          
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών μετά τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών επανασυνδέθηκαν | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet