Σοκάρει διάσημη ηθοποιός: «Δεν είχα να φάω! ‘Εψαχνα στα σκουπίδια ή έκλεβα από το μαγαζί στη γωνία»!

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

communionhands
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις»
Τη μάχη της με την πείνα όταν ήταν μικρό παιδί εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς «How To Get Away With Murder» Viola Davis. Η ηθοποιός είναι πρέσβειρα του οργανισμού Hunger Is και εκμυστηρεύτηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην ανέχεια.
violadavis-768x576
«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί σαν παιδί έχω πεινάσει. Μεγάλωσα μέσα στη φτώχεια, αλλά δεν είναι μόνο τα φτωχά παιδιά που υποφέρουν από νοικοκυριά που δεν έχουν να φάνε. Είναι και η μεσαία τάξη. Είναι η εργαζόμενη τάξη και όταν είσαι πεινασμένος, δεν είσαι λειτουργικός.
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις για το γεγονός ότι ήσουν ένα παιδί που πεινούσε. Ήταν το μεγάλο μυστικό. Μόνο πρόσφατα κατάφερα να παραδεχτώ πως θα έψαχνα στα σκουπίδια ή θα έκλεβα από το μαγαζί στη γωνία γιατί πεινούσα. Θα με έπαιρνε ο ύπνος στο σχολείο καθημερινά γιατί δεν είχαμε τίποτα. Τα πεινασμένα πρωινά φέρνουν κουρασμένες ημέρες.» περιγράφει η ηθοποιός.
Σοκάρει διάσημη ηθοποιός: «Δεν είχα να φάω! ‘Εψαχνα στα σκουπίδια ή έκλεβα από το μαγαζί στη γωνία»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σοκάρει διάσημη ηθοποιός: «Δεν είχα να φάω! ‘Εψαχνα στα σκουπίδια ή έκλεβα από το μαγαζί στη γωνία»! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet