Παίκτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ του Περού έμαθε δυο μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι είναι.... [φωτό]

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Παίκτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ του Περού έμαθε δυο μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι είναι έγκυος [φωτό]
Αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στην Ντιάνα Ρέγιες. Η 23χρονη βολεϊμπολίστρια από το Πουέρτο Ρίκο, μαζί με τις συναθλήτριες της εξασφάλισαν για πρώτη φορά τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο για την ίδια προέκυψε με αναπάντεχο τρόπο, διπλή χαρά.
Η Ρέγιες δύο ημέρες πριν ταξιδέψει η αποστολή για το Ρίο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις.
Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας η ίδια αλλά και το μωρό της, καθ΄ως οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είναι έγκυος.
Diana Reyes of Puerto Rico
Το σοκ ήταν τεράστιο, ωστόσο αφού τους εξήγησε την ιδιότητα της, οι γιατροί έδωσαν το οκ να ταξιδέψει και να αγωνιστεί καθώς έκριναν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Η ίδια ενημέρωσε τον προπονητή της, ο οποίος την συνεχάρη και την ενημέρωσε ότι θα την πάρει κανονικά στην αποστολή, αν και στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν της έδωσε χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η ίδια δεν χάνει το κουράγιο της.
«Μπορώ να παίξω και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Ο κόουτς το ξέρει και περιμένω την ευκαιρία μου…», δήλωσε η ίδια, καθώς το μυστικό της είχε πια διαρρεύσει και ειδικά για τα ΜΜΕ της Βραζιλίας είναι πολύ σημαντικό.
Γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «…πολλοί σπουδαίοι αθλητές απέσυραν τη συμμετοχής τους λόγω του ιού Ζίκα, αλλά η Ντιάνα, η οποία θα είχε κάθε λόγο να το κάνει, καθώς ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι για γυναίκες που κυοφορούν, είναι εδώ και συμμετέχει στο τουρνουά».
Diana Reyes of Puerto Rico
Παίκτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ του Περού έμαθε δυο μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι είναι.... [φωτό]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Παίκτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ του Περού έμαθε δυο μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι είναι.... [φωτό] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet