Το ξεκαρδιστικό μήνυμα της Ζέτας Μακρυπούλια στην Σμαράγδα Καρύδη!

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

Το ξεκαρδιστικό μήνυμα της Ζέτας Μακρυπούλια στην Σμαράγδα Καρύδη!
Μια φωτογραφία με την Σμαράγδα Καρύδη που συνοδευόταν από ένα ξεκαρδιστικό μήνυμα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.
Η Σμαράγδα Καρύδη που είχε μπει για τα καλά στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο φαίνεται καθημερινά δημοσίευε στα social media ένα απολαυστικό βίντεο και μας έδειχνε τις ικανότητές της στα Ολυμπιακά αθλήματα της συγκεκριμένης ημέρας. Αφού λοιπόν τελείωσαν οι αγώνες  η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να της στείλει ένα μήνυμα δημόσια.
Η Ζέτα με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε: «Ιδιαίτερη μνεία στην @smaragda_karidi_official Αυτή η τεράστια αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει αμέτρητα έως τώρα χρυσά στο #rio2016#antirio2017 τοποθετώντας τη χώρα μας στην πρώτη θέση στον πίνακα της κατάταξης! Είχα την τύχη να τη συναντήσω στην προετοιμασία της το 2006 στη Χαλκιδική (από τότε προετοιμάζεται) και να βγάλω μια φώτο μαζί της! Η Ελλάδα σου οφείλει πολλά! Ελπίζω γυρνώντας από το Ρίο να σε περιμένει τουλάχιστον ένας διορισμός! Δυστυχώς το κράτος αδυνατεί αυτή την περίοδο να σου προσφέρει το χρηματικό bonus που σου αξίζει αλλά προτείνω να τσοντάρουμε κάτι όλοι εμείς γιατί μαζί σου καρδιοχτυπήσαμε, δακρύσαμε, πανηγυρίσαμε! Σ ευχαριστούμε Σμαράγδα! Στο Τόκυο θα σε τρέμουν όλοι, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί να σε στηρίξουμε! #proud #lovethatgirl #staystrong #throwback»!
Το ξεκαρδιστικό μήνυμα της Ζέτας Μακρυπούλια στην Σμαράγδα Καρύδη!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το ξεκαρδιστικό μήνυμα της Ζέτας Μακρυπούλια στην Σμαράγδα Καρύδη! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet