Η θρησκευόμενη Μουσουλμάνα πορνοστάρ που γυρίζει τις σκηνές σεξ με τη χιτζαμπ της (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016

6fa1d7a6b6fa52b94c799bf250987b0c_471999
Η Νάντια Αλί είναι
μια 25χρονη θρησκευόμενη μουσουλμάνα που κάνει καριέρα ως… πορνοστάρ φορώντας την χιτζάμπ της! Η νεαρή κοπέλα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ με καταγωγή από το Πακιστάν έχει επικηρυχθεί στην χώρα καταγωγής της όπως λέει η ίδια όχι για το πορνό και το σεξ, αλλά επειδή οι σκηνές την έδειχναν με τις παραδοσιακές φορεσιές του ισλάμ. Γνώριζε πως αυτό θα θεωρούνταν πράξη ασέβειας, η ίδια δηλώνει κατά του χιτζάμπ στη ζωή των γυναικών και θεωρεί πως με την πράξη της αυτή δείχνει πως μια γυναίκα από τη Μέση Ανατολή εμφανίζεται άνετη με τη σεξουαλικότητά της.
Πλέον , η Αλί δηλώνει ότι σταματά την καριέρα στο πορνό, όχι όμως για την κατακραυγή που δέχεται:
«Μετά από 20 σκηνές τα παράτησα, γιατί κατάλαβα ότι σε ορισμένα γυρίσματα, προσπαθούσαν να παρουσιάσουν με άσχημο τρόπο τους ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή», λέει στο Refinery29.

«Μου προσφέρθηκε να κάνω μια σκηνή όπου ένας λευκός αμερικανός, ντυμένος σαν τον Ντόναλντ Τραμπ θα έκανε σεξ με μια μουσουλμάνα. Αισθάνθηκα πως με υποτιμούν και αποφάσισα πως αυτή δεν θα γινόταν η επόμενη σκηνή μου».
Παραδέχεται πάντως πως η ιδεολογική σύγκρουση υπάρχει μέσα της. Έχει καταγωγή από το Πακιστάν είναι θρησκευόμενη μουσουλμάνα, εξωτική χορεύτρια και πρώην συνοδός και πορνοστάρ. Η αντίφαση μοιάζει μεγάλη αλλά η ίδια δηλώνει πως έχει αγωνιστεί για την ισορροπία.
«Σίγουρα, έχω συγκρούσεις ανάμεσα στην πίστη μου και μου και τη ζωή μου. Αλλά καθένας δεν έχει;», λέει.
Η περίπτωσή της κατόρθωσε να ξεσηκώσει οργή και αντιδράσεις επειδή δεν αποχωρίστηκε το χιτζάμπ στις πορνό σκηνές της, μια κίνηση που την έφερε στο επίκεντρο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων και την έβαλε στο στόχαστρο των επικριτών της.
Η Αλί λέει πως το Πακιστάν την θεωρεί ανεπιθύμητη και «απαγορευμένη». Εκεί ζει πλέον η οικογένειά της την οποία έχει να δει καιρό. Η Αλί γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ σε μια οικογένειά που ποτέ δεν της επέβαλε τη χιτζάμπ, αλλά που ήταν αυστηρά συντηρητική – κάτι που την έκανε από μικρή να αισθάνεται περιθωριοποιημένη.
6fa1d7a6b6fa52b94c799bf250987b0c_471999
Πάντως η ίδια δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει για πολύ ακόμη ως εξωτική χορεύτρια και πως αυτή η φάση της ζωής της είναι απλά το σκαλί για τη μετάβαση σε ένα άλλο, καλύτερο επίπεδο. Όμως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει την τελευταία περίοδο. Η καριέρα της ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με πολλές ακυρώσεις εμφανίσεων από ιδιοκτήτες στριπ κλαμπ που φοβήθηκαν τις αντιδράσεις που ίσως προκαλούσε το σόου μιας Μουσουλμάνας, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων και του μακελειού στο Ορλάντο.
Η Αλί είναι υπερήφανη για το έργο της και δηλώνει πως δεν την τρομάζουν οι κριτικές και οι απειλές. Αυτό που η ίδια αισθάνεται πως παρουσιάζει είναι πως μια γυναίκα μπορεί να είναι συντηρητική, θρησκευόμενη ή και καλυμμένη με τη μαντίλα, αλλά μπορεί ακόμη να έχει οργασμό να είναι ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά της και να είναι σε θέση να αποπλανήσει.
planet-greece.blogspot.com/
Η θρησκευόμενη Μουσουλμάνα πορνοστάρ που γυρίζει τις σκηνές σεξ με τη χιτζαμπ της (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η θρησκευόμενη Μουσουλμάνα πορνοστάρ που γυρίζει τις σκηνές σεξ με τη χιτζαμπ της (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet