Ενώνουν ξανά την οικογένεια Παντελίδη: Αυτό είναι το σκίτσο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Pantelis Pantelidis
Οι τελευταίοι έξι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη που καλείται να συνειδητοποιήσει τον άδικο και απρόοπτο θάνατο του τραγουδιστή. Η θλίψη τους είναι μεγάλη και την εκφράζουν με κάθε τρόπο. Παρόλα αυτά, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, τα μέλη της οικογένειας παραμένουν ενωμένα σαν γροθιά στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.
Μέσω της επίσημης σελίδας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, την οποία διαχειρίζεται ο αδερφός του,Τριαντάφυλλος, αναρτήθηκε χθες μια ζωγραφιά που συγκινεί. Η εικόνα έχει τις προσωπογραφίες όλων τους, ενώ στη μέση βρίσκεται ο Παντελής Παντελίδης. Η λεζάντα που τη συνοδεύει συγκινεί καθώς γράφει: «Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά».
Το σκίτσο μέσα σε λίγες ώρες μάζεψε πάνω από 16,000 likes ενώ ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης προώθησε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook περνώντας το δικό του μήνυμα.
Ενώνουν ξανά την οικογένεια Παντελίδη: Αυτό είναι το σκίτσο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ενώνουν ξανά την οικογένεια Παντελίδη: Αυτό είναι το σκίτσο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet