ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η Ρένα Βλαχοπούλου πολλές φορές έριξε παιδιά γιατί…»

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

h-rena
Ο ηθοποιός που έχει υπογράψει τις βιογραφίες των σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έκανε μία αποκάλυψη που αφορούσε την προσωπική ζωή της Ρένας Βλαχοπούλου
Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο ηθοποιός που έχει υπογράψει τις βιογραφίες των σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και φίλος της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου, μιλώντας στην κάμερα του «Καλά Καθούμενα» έκανε μία αποκάλυψη που αφορούσε την προσωπική ζωή της ηθοποιού.
Όπως τόνισε στη συνέντευξη του, η Ρένα Βλαχοπούλου δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί σε αυτό.
«Η Ρένα είχε μια συγκεκριμένη άποψη για το θέμα του παιδιού. Πίστευε πως για να είσαι καλή μάνα και να μεγαλώσει το παιδί καλά, έπρεπε να αφοσιώσεις τη ζωή σου, να αφοσιωθείς σε αυτό. Εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει. Είχε απίστευτες υποχρεώσεις, γυρίσματα, το βράδυ θέατρο, πιο μετά είχε νυχτερινό μαγαζί. “Άρα το παιδί θα έπρεπε να το μεγαλώσουν ξένε γυναίκες”, έλεγε και αυτό δεν το ήθελε ποτέ. Και γι’ αυτό πολλές φορές έριξε και παιδιά. Θυμάμαι πως στην “Κόμισσα της Κέρκυρας” έλεγε πως ήταν έγκυος γι’ αυτό και ήταν λίγο πιο παχουλή», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Πηγή: tro-ma-ktiko
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η Ρένα Βλαχοπούλου πολλές φορές έριξε παιδιά γιατί…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η Ρένα Βλαχοπούλου πολλές φορές έριξε παιδιά γιατί…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet