Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «’Φίλος’ με ξεγέλασε άσχημα με τα χρήματα σε μία δουλειά που κάναμε»

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνας τραγουδιστης ποιος
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε ένα διάλειμμα από την περιοδεία του μιλά στο People για κάθε «Τελευταία φορά που…».
Ζήτησες μια συμβουλή;
Από τον κολλητό μου, την περασμένη εβδομάδα, για θέμα ερωτικής φύσεως. «Μη ρωτάς, μη ρωτάς, έρωτας είναι η αιτία…» που λέει και ένα παλιό άσμα.
Επικοινώνησες με κάποιο από τα μέλη του γκρουπ One;
Με τον Αργύρη Ναστόπουλο, μέσω Facebook. Μου έστειλε μήνυμα λέγοντάς μου πόσο του άρεσε το καινούριο τραγούδι μου «Και βάζω ένα Πάριο».
Είχες ένα δίλημμα;
Πώς να αντιμετωπίσω ένα «φίλο», που είχα μάθει πρόσφατα ότι με ξεγέλασε άσχημα με τα χρήματα σε μία δουλειά που κάναμε. Προβληματιζόμουν αν έπρεπε να του μιλήσω, να τσακωθώ ή να το αφήσω να περάσει. Επικράτησε το δεύτερο, γιατί αρνούμαι να γίνω ένα με το τίποτα και επίσης όλα εδώ πληρώνονται στο τέλος.
Απόλαυσες ένα δείπνο με φίλους;
Πριν από ένα μήνα στο Κολωνάκι, σούσι στο Υοκο, με τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Μαριέλλα Σαββίδου. Γελάσαμε, μιλήσαμε για κινηματογράφο, μουσική, πολιτική, παρακαλώ, και φυσικά οι κοπέλες για ψώνια και ταξίδια.
konstantinos xristoforou people 165
Στενοχωρήθηκες;
Το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας με στενοχώρησε αφάνταστα. Στενοχωριέμαι γενικώς με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, όλο και πιο συχνά πια, και μας στερούν σιγά σιγά κάτι από την ελευθερία μας.
Ήρθες σε δύσκολη θέση;
Δύσκολη δεν τη λες ακριβώς, περίεργη και αμήχανη, ναι. Τραγουδούσα πρόσφατα σε ένα πριβέ πάρτι ενός φίλου με θεατή-ακροατή τον Γιώργο Νταλάρα, που ήταν και αυτός καλεσμένος. Όταν τραγουδάς μπροστά σε ένα από τα ινδάλματά σου, όσο έμπειρος κι αν είσαι, ε, είναι κάπως…
Ένιωσες την ανάγκη να απομονωθείς;
Πριν από ένα μήνα, για τρεις μέρες, όταν έπρεπε να γράψω το τραγούδι των τίτλων της νέας καθημερινής σειράς του Star και του Mega Κύπρου για να το τραγουδήσει η Άννα Βίσση. Δύσκολη αποστολή, χρειαζόταν αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και απόσταση απ’ όλους και απ’ όλα.
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.
SOURCE http://www.peoplegreece.com/
Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «’Φίλος’ με ξεγέλασε άσχημα με τα χρήματα σε μία δουλειά που κάναμε»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «’Φίλος’ με ξεγέλασε άσχημα με τα χρήματα σε μία δουλειά που κάναμε» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet